Nu găseşti punctul G? Nu eşti singura!

1 70510 original jpg jpeg

Se spune că pentru a atinge plăcerea supremă trebuie stimulat punctul G, un loc din interiorul vaginului, extrem de sensibil. Dar dacă nu găseşti punctul G, află că nu eşti singura!

Punctul G a fost numit după ginecologul german Ernest Gräfenberg,care l-a descis ca fiind o zonă de câţiva centimetri în înteriorul vaginului. Popularitatea lui a crescut după anul 1892 când a apărut o carte despre modul în care poate fi stimulat. Multe femei au încercat să-l localizeze şi să se bucure de o partidă de sex ca în filme,însă încercările lor s-au terminat de cele mai multe ori printr-un eşec.

Mitul punctului G

Un articol publicat în „Jurnalul American de Obstetrică şi Ginecologie“,în 2001,a susţinut că există prea puţine dovezi pentru a confirma existanţa punctului G.Pentru susţinerea acestei teorii au fost analizate 21 de vaginuri,pentru a stabili dacă centrii nervoşi sunt mai deşi într-un anumit loc în vagin,loc care să confirme existenţa punctului G. Însă rezultatele nu au dovedit existanţa unei astfel de zone. Pe de altă parte,susţinătorii teoriei existenţei punctului G spun că acesta este în multe cazuri o extensie a clitorisului. Deoarece clitorisul se extinde în vagin,orgasmele vaginale au loc deoarece este simulat o parte din clitoris,glandele şi nervii care înconjoară această zonă.

Ejacularea la femei

Unii cercetători sunt de părere că glandele Skene şi punctul G lucreză împreună. În timpul excitării,glandele Skene se umflă şi pot fi simţite în interiorul vaginului,cam în acelaşi loc unde se crede că se află punctul G. Unele femei simt plăcere când stimulează acel loc,în timp ce altele nu. Stimularea acestei zone le face pe anumite femei să secrete un lichid,care este asociat cu ejacularea la femei. Totuşi,doar 10% dintre femei secretăacest lichid,aşadar nu se ştie exact cum funcţionează aceste glande.

Cum fiecare corp este unic,diferenţele anatomice sunt vizibile. Defapt,doar 70% dintre femei ajung să aibă orgasm în timpul actului sexual,prin contact vaginal. Chiar şi femeile care spun că şi-au găsit punctul G,susţin că orgasmul obţinut prin stimularea acestui punct nu este foarte diferit de alt tip de orgasm.Recente

bărbat și femeie foto  Shutterstock jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
atractie cuplu jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg