Nu rezişti la partide lungi de sex? Cum te antrenezi

1 69748 original jpg jpeg

Dacă ai răsuflarea întretăiată şi crampe musculare după o partidă mai lungă de sex, e semn că trebuie să te antrenezi. Câteva exerciţii te ajută să ai forma necesară.

Ridicări de bazin

Ridicările de bazin sunt importante pentru o mobilitatemai bună. Întinde-te pe spate,cu genunchii îndoiţi şi tălpile pe podea. Ridică-ţi bazinul şi coboară-l,în 3 seturi a câte 15 exerciţii.

Flotări

Începe cu „flotări la perete”,sprijinindu-ţi mâinile pe zid – 3 seturi a câte 12-15 flotări – apoi treci progresiv la flotările la orizontală. Ţine spatele drept,muşchii fesieri încordaţi,fă mişcările de ridicare şi de coborâre într-un ritm lent.

Abdomene

Antrenamentul pentru abdomen este un element important pentru cei şi cele ce doresc o viaţă sexualăca mai bună. Întinde-te pe spate,cu mâinile sub cap,genunchii îndoiţi şi tălpile sprijinite pe podea. Adu-ţi corpul înainte,cât să dezlipeşti umerii de pe sol. Execută zilnic,de 3-5 ori pe zi,câte 15-20 de astfel de exerciţii.

Răsuciri

Răsuceşte partea superioară a corpului – 3 seturi a câte 15-30 răsuciri.

Exerciţii Kegel

Încordează-ţi muşchii perineului –  cei pe care îi foloseşti pentru a opri urinarea – timp de 3 secunde,apoi relaxează-i alte 3 secunde. Repetă de 3 ori pe zi,în serii de 10-15 exerciţii. Creşte,în mod gradat,timpii de contracţie,până ce reuşeşti să încordezi muşchii timp de 10 secunde şi să-i relaxezi timp de alte 10.