Obiceiuri ale bărbaţilor care ne enervează

1 58118 original jpg jpeg

Cu siguranţă, soţul sau iubitul tău este grozav, dar la fel de sigur este că face unele lucruri care te scot din minţi câteodată. Iată o listă cu lucrurile care te enervează cel mai tare şi câteva sfaturi pentru a le face faţă cu succes.

Butonează telefonul în timpul întâlnirii

E de înţeles să te superi atunci când tot trimite SMS-uri de pe telefon saur răspunde la apeluri legate de chestiuni de serviciu,când se presupune că ar trebui să-ţi acorde timpul său la această ieşire în oraş. Experţii în comportament de cuplu ar spune că dacă face acest lucru,nu  înseamnă neapărat că este nepoliticos. Şi nici tu nu trebuie să te superi. Dar poţi oricând să-i spui pe un ton caml că ai crezut că-şi va petrece timpul cu tine şi că nu-şi va face probleme legate de muncă atunci când iese în oraş cu tine.

Îi ceri opinia şi-ţi răspunde „nu-mi pasă”

Când partenerul tău n-are nicio idee despre ceea ce vrei,amuţeşte. Aşa că dacă îi ceri părerea despre ceva ce n-are habar,răspunde „nu-mi pasă”.Asigură-te că ştie ce te interesează. În cazul în care este plictisit şi nu vrea să răspundă,spune-i că părerea lui este foarte importantă pentru tine.

Citeşte şi:

Ce-şi doresc bărbaţii la diferite vârste

Ce să faci ca relaţia să meargă din nou

Este tăcut atunci când vine acasă de la serviciu

De obicei este foarte obosit atunci când vine acasă,aşa că cel mai bine este să-i acorzi puţin timp pentru el. Dacă începi imediat să-l baţi la cap cu diverse lucruri,sunt şanse foarte mari să se enerveze. Dacă-l laşi puţin în pace,îşi va schimba starea de spirit şi va sta de vorbă cu tine.

Se enervează când petreci mult timp în faţa oglinzii

Bărbaţilor le ia,de obicei,puţin timp ca să fie gata pentru o ieşire în oraş. Şi odată ce ei sunt gata,se plictisesc aşteptându-te pe tine să termini. Asigură-te că are ceva constructiv de făcut odată ce este gata. Roagă-l să sune şi să verifice rezervarea la restaurant sau să iasă cu câinele la plimbare,în timp ce tu te pregăteşti.