Obiceiuri feminine care îi deranjează pe bărbaţi

1 62797 original jpg jpeg

Aşa cum sunt prea multe lucruri care deranjează femeile în comportamentul bărbaţilor, bărbaţii pot fi deranjaţi de anumite obiceiuri feminine. Care sunt cele mai ciudate obiceiuri feminine care îi deranjează pe bărbaţi?

Aşa cum sunt prea multe lucruri care deranjează femeile în comportamentul bărbaţilor,bărbaţii pot fi deranjaţi de anumite obiceiuri feminine. Care sunt cele mai ciudate obiceiuri feminine care îi deranjează pe bărbaţi?

Obiceiurile femeii de a fi veşnic nervoase,nemulţumite şi obsedate să slăbească,se pare că îi deranjează pe bărbaţi. Dacă bărbaţii rezolvă asta foarte uşor la o întâlnire cu băieţii,femeile tind să se lase purtate mai mult de rutina zilnică şi să neglijeze frustrările adunate în timp.

Un alt obicei care îi supără pe bărbaţi este faptul că femeile vorbesc prea mult. Se pare că specialiştii au concluzionat că femeia s-a dezvoltat ca mamă pentru foarte mulţi prunci şi are nevoie de această abilitate,de a educa copiii vorbind cu ei. Dar acest lucru îi scoate din minţi pe bărbaţii,care se mulţumesc cu vorba mai restrânsă.

Obiceiuri feminine care îi deranjează pe bărbaţi – obiceiul de a se lăsa aşteptată,un obicei urât de domni

Obiceiul femeii de a se lăsa aşteptată se pare că este un alt lucru care îi supără pe bărbaţi. Pe lângă întârzieri,gelozia inexplicabilă îi enervează de asemenea pe cei de sex masculin. Şi unii bărbaţi mai de modă veche se pare că nu suportă obiceiurile femeii de a fi neîngrijite,de a nu îşi îngriji locuinţa.

Un obicei mai puţin obişnuit este faptul că femeile fac orice pentru a fi independente. Dar,bărbaţii nu apreciază şi unii chiar nu înţeleg de ce îşi doresc ele cu atâta ardoare acest lucru. Alţii consideră că acest obicei de a deveni cât mai independente le face incapabile mai târziu să îşi clădească o familie.

Când vine vorba de aranjat şi gusturi feminine,bărbaţii sunt puşi,într-adevăr în faţa unor lucruri de neînţeles. Oricât de bine s-ar simţi femeile când se aranjează,sunt unele obiceiuri pe care bărbaţii le consideră deranjante. Genele false şi machiajul prea strident sau exagerat îi deranjează pe bărbaţi,deoarece aceştia iubesc femeia aşa cum este şi poate doar puţin aranjată în unele momente.

Obiceiuri feminine care îi deranjează pe bărbaţi – obiceiul de a stoarce coşurile,mai ales în public

Mirosul de ojă,dar mai ales cel de acetonă îi deranjează pe cei mai mulţi bărbaţi. Obiceiul de a-şi face unghiile devine astfel de nesuportat pentru ei,unii ajung să se plângă de  dureri de cap şi ameţeli din cauza mirosului.

Un obicei absolut insuportabil pentru bărbaţi este faptul că femeile storc coşurile fără niciun fel de probleme. Domnii consideră că acest obicei este înfricoşător şi nu cel mai plăcut,chiar dacă unii din ei mai fac asta din când în când. Şi,chiar dacă femeile ştiu că acest obicei nu înlătură coşurile,ci le fac mai evidente,nu se pot abţine.

Femeilor le place să strălucească,dar nu neapărat la modul figurat,de aceea sclipiciul este ceva ce nu lipseşte femeilor,în general. Însă,bărbaţii sunt deranjaţi de aspectul pe care îl dă sclipiciul,dar mai ales de faptul că îl va purta peste tot,iar asta îi scoate din sărite.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg