Partenerul are disfuncţii erectile? Iată ce-l ajută!

1 65488 original jpg jpeg

Chiar şi bărbaţii tineri se pot confrunta cu această problemă. Din fericire, există soluţii eficiente, şi nu e nevoie de pastile pentru ca partenerul tău să-şi recapete bărbăţia.

Mai puţine kilograme

Este improtant ca partenerul tău să aibă un indice optim de masă corporală – iar dacă nu-l are,e musai să piardă kilograme ca să ajungă la greutatea optimă. Bărbaţii suprapondrali au nivel mult mai scăzut de testosteron,care joacă un rol major în funcţia sexuală.

Mai mult somn

E posibil ca partenerul tău să sufere de tulburări în timpul nopţii:problemele cardiovasculare şi apneea în somn sunt cele mai periculoase. Problemele cu inima şi cu vasele de sânge duc la irigarea insuficientă a diferitelor organe. Apneea în somn întrerupe somnul profund,ceea ce se reflectă asupra performanţelor sexuale.

Mai multă activitate fizică

Activitatea fizică îmbunătăţeşte performanţele sexuale,atât la bărbaţi cât şi la femei. Exerciţiile sunt folositoare nu numai pentru a pierde kilogramele în plus,dar şi pentru starea de bine dată de endorfine,neurotransmiţătorii a căror concentraţie creşte în timpul activităţilor intense.

Dietă sănătoasă şi mai puţin alcool

Roagă-ţi partenerul să schimbe dieta,punând accent pe alimentecare cresc metabolismul. O dietă săracă în colesterol poate fi de ajutor,la fel una săracă în zaharuri. Consumul de alcool trebuie şi el restricţionat. Dacă un pahar de vin poate să aprindă dorinţa şi să dilateze vasele de sânge care irigă organele sexuale,mai mult de două-trei pahare au efect contrar. Alcoolul în cantitate mare are efect inhibitor la nivelul sistemului nervos central,iar asta înseamnă sensibilitate mai mică la stimulii sexuali.