Plantele magice ale dragostei

1 58333 original jpg jpeg

Când vine vorba de iubire, parcă nicio reţetă nu e valabilă tuturor cuplurilor. Există totuşi câteva trucuri cu ajutorul cărora să ai o relaţie lungă şi fericită. Foloseşte-te de puterea plantelor, pentru a-ţi spori puterea de seducţie şi alunga relele din căsnicie.

Busoiocul dă trăinicie relaţiei

Busuiocul este cea mai îndrăgită plantă de dragoste la români. Nu-i de mirare, căci mai în glumă, mai în serios,multe fete nemăritate încă îşi pun o rămurică sub pernă de Bobotează, de Dragobete,de 1 Martie, de Sânziene şi de Sfântul Andrei ca să-şi viseze ursitul. În popor se spune că busuiocul purtat în păr aduce noroc în viaţa amoroasă,te ajută să-ţi găseşti sufletul pereche şi să ai o relaţie de lungă durată. Ca să-l faci pe soţul tău să te iubească la fel ca-n poveşti,bea în fiecare dimineaţă apă de busuioc. Lasă trei rămurele de busuioc într-o cană cu apă plată, de seara până dimineaţa. De asemenea, pentru alungarea duhurilor rele ce aduc necaz în cuplu,pune un săculeţ de pânză cu busuioc lângă un obiect pe care l-aţi avut la nuntă.

Salcia atrage norocul în viaţa amoroasă

Salcia a fost sfinţită de Maica Domnului,fiind singura plantă care a ajutat-o să treacă un râu când fugea să-şi vadă fiul răstignit. De aceea, tinerii care vor să aibă noroc în dragoste trebuie să-şi facă cununiţe din ramuri sfinţite de Duminica Floriilor şi să le pună la uşi, ferestre şi icoane. De asemenea, ele oferă protecţie şi alungă spiritele rele. Un obicei străvechi spune că tinerele necăsătorite trebuie să arunce un pantof într-o salcie. Sunt permise 10 încercări. Dacă el rămâne agăţat de ramuri înseamnă că fata se va mărita în anul ce urmează.

Iasomia te face mai atrăgătoare

Simbol al speranţei şi al iubirii, iasomia aduce armonia în relaţie şi îl face pe cel drag să aibă ochi numai pentru tine. Vrei să se gândească la clipele petrecute împreună şi să i se facă dor de tine? Pune în faţa lui de pernă câteva flori uscate şi dă-te cu un parfum de iasomie.

Levănţica alungă monotonia

Aveţi probleme în cuplu şi nu ştii ce să mai faci ca să nu te mai cerţi cu partenerul? Levănţica aduce pacea şi fericirea în casă. În plus, te ajută să te relaxezi şi să adormi mai bine, ceea ce te va ajuta să gândeşti limpede. Tot ce trebuie să faci este să pui săculeţi cu această plantă într-un colţ de pat sau sub o pernă. De asemenea, ca să aveţi parte de momente pasionale în dormitor, pune în apa de baie câteva picături de ulei de lavandă.

Rozmarinul, leac pentru neînţelegeri

Puterea magică a rozmarinului îl va face pe cel drag să uite de tentaţii şi te face mai seducătoare. Condimentează-i mâncarea preferată şi comportamentul lui se va schimba mult în bine. La fel de benefice sunt şi pliculeţele cu rozmarin răspândite prin toată casa. Ele alungă tensiunile din parteneri şi reaprind flacăra iubirii.

Mirtul sudează cuplul

În trecut, boltele sub care se căsătoreau tinerii îndrăgostiţi erau făcute din mirt, pentru a rămâne împreună toată viaţa. Se spune că Zeiţa Afrodita a vrăjit această plantă şi că ea sporeşte fertilitatea şi atracţia fizică dintre parteneri, le dă îndrăgostiţilor puterea să treacă peste greutăţi şi nu lasă rutina să-i despartă. Ţine în dormitor o ramură de mirt sau fă-i iubitului tău câte o cană cu ceai de mirt când aveţi probleme. Toarnă o cană cu apă clocotită peste două linguri cu frunze uscate şi mărunţite şi lasă la infuzat zece minute.



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg