Ponturi pentru a ajunge mai uşor la orgasm

1 73320 original jpg jpeg

Stresul de zi cu zi poate scădea performanţele sexuale, însă există câteva lucrui care te pot ajuta să ajungi mai repede pe culmile plăcerii. Iată de ce să ţii cont pentru o partidă de amor reuşită!

Nu te duce direct în pat

Calea spre orgasm este ... preludiul. Îţi va fi cam greu să te bucuri de momentele intime dacă te vei grăbi să termini mai repede. Poate că eşti obosită,dar o cină romantică în doi însoţită de câteva îmbrăţişări şi săruturi mărunte te vor stimula să trăieşti fiecare clipă.

Lasă-te pradă imaginaţiei

De ce să faci sex ca la carte? Poate că anumite sfaturi îţi vor fi de folos,dar fiecare persoană este diferită şi pentru avea momente de vis este bine să experimentezi. Aşa vei şti exact ce-ţi place şi îţi poţi ghida partenerul.

Citeşte şi:

Soluţii care îmbunătăţesc viaţa sexuală

3 curiozităţi despre sex

Exerciţiile,un rău necesar

Studiile au arătat că femeile care fac exerciţii Kegel în mod regulat,ating orgasmul mult mai repede decât celelalte. Totul constă în exerciţiile din pelvis. Încordează muşchii cât de tare poţi şi menţine poziţia pentru trei secunde. Repetă exerciţiu de trei ori pe zi.

Poziţia sexuală,extrem de importantă

Anumite poziţii sexuale uşurează calea spre orgasm. Cea mai indicată este cea în care femeia stă deasupra. Ea este cea care deţine controlul şi poate alege unghiul care să-i stimuleze zonele erogene,iar bărbatul are acces liber la sânii săi. Nici poziţia pe la spate nu ar trebui evitată. Poate că nu se numără printre preferatele tale,dar după ce vei vedea cât de comod este şi ce senzaţii îţi oferă,cu siguranţă o vei încerca mai des.