Poziţii de sex pentru serile friguroase de iarnă

1 72236 original jpg jpeg

Lasă deoparte pijamalele călduroase şi ceaiul opărit menit să te facă să te simţi mai bine, şi pregăteşte-te pentru o noapte fierbinte alături de iubitul tău. Aceste poziţii de sex te vor ajuta rapid să te încălzeşti în zilele reci de iarnă.

Poziţia fluturelui

Reinventează celebra poziţie a misionarului. Relaxează-te în dormitorpe pat sau pe masa din bucătărie,în timp ce partenerul îţi sprijină picioarele pe braţele lui viguroase,înainte de a penetra. Pentru un plus de confort şi un contact mai intens,pune câteva perne mici sub şezut. Din această poziţie,garantat vei uita de frig.

Muntele

Cauţi ceva mai puţin obositor? Această poziţie este perfectă pentru tine. Construieşte un mic munte dintr-un teanc de perne şi aplecă-te în faţă,peste el. Partenerul va îngenunchea în spatele tău şi va penetra din spate. Poziţia este una senzuală,menită să crească rapid temperatura corpului cu câteva grade.

Misionarul puţin altfel

Tu şi partenerul tău staţi în poziţia misionarului,însă iubitul te încalecă efectiv. Dacă vreţi ceva mai extrem,iubitul îşi poate ridica un picior pe umărul tău,pentru o penetrare mai profundă. Deşi nu este cea mai comodă,această poziţie vă va ajuta să vă încălziţi în timp ce experimentaţi noi moduri de a ajunge pe culmile plăcerii.

Faţă în faţă

Din poziţia de îngenunchiat faţă în faţă,penetrareaeste mai intensă iar senzaţia de căldură care vă învăluie corprurile vă va face să uitaţi că afară sunt câteva grade cu minus. Această postură permite,de asemenea,stimularea clitorisului şi mângâierea coapselor.

Pe scaun

Partenerul tău va sta la marginea patului sau pe un scaun robust,cu picioarele depărtate uşor în faţă. Tu stai deasupra lui,cu picioarele apropiate. Poziţia garantează plăceri intense. de menţionat că această poziţie este mai confortabilă pentru tine,decât pentru el,dar bărbaţii îndură multe pentru iubitele lor

Scoică îngheţată

Aşează-te pe o parte,în poziţia ghemuit,în timp ce partenerul stă în poziţia misionarului,în spatele tău. Penetrarea este intensă iar orgasmul garantat. În plus,în acest fel sigur scapi de senzaţia de frig.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg