Poziţii sexuale fierbinţi în funcţie de zodie

1 69479 original jpg jpeg

Nu există nicio îndoială, atunci când vine vorba de sex, că fiecare zodie are preferinţele ei. Pentru o experienţă de neuitat, ar trebui să citeşti în continuare care este poziţia care te va duce în extez, în funcţie de semnul tău zodiacal.

Oamenii tind să citească horoscoape pentru a urmări previziunile privind norocul în dragoste sau la bani. De ce nu l-ai consulta şi pentru sex

Fecioară

Nativii acestei zodii pot fi foarte precişi şi analitici. Pentru a te scuti de calcule şi bătăi de cap,încearcă poziţia “permanent tiger”. Urcă-te pe pat în patru labe şi stai cu partea dorsală  cât mai aproape de margine,astfel încât partenerul tău,care stă în picioare,să te poată penetra fără probleme.

Vărsător

Acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind genul experimental şi dezinhibat. Încearcă să faci sex în cadă. Poate unora li se va părea că nu este spaţiu suficient,dar nu şi ţie. Umple cada cu apă până la jumătate,apoi intră împreună cu partenerul în ea. Mai întâi te aşezi tu în genunchi,iar mai apoi se va aşeza şi iubitul în spatele tău. Pentru a stimula clitorisul te poţi folosi de jetul de apă de la capul de duş.

Berbec

Eşti independentă şi curajoasă,aşa că pentru tine sunt recomandate poziţiile riscante de care alţii nici nu ar vrea să audă. Poţi opta pentru poziţia “balansoar”. El va sta pe scaun,aşa cum ar sta în mod obişnuit. Tu te aşezi în braţele lui,cu faţa spre el,în timp ce tălpile ţi le sprijini de coapsele lui. De aici,voi stabiliţi ritmul.

Gemeni

Nativii din acest semn zodiacal sunt imaginativi şi energici,iar tu trebuie să profiţi de asta chiar şi în dormitor. Întinde-te cu faţa în jos pe marginea unui pat,nu foarte înalt,astfel încât să poţi pune mâinile pe podea. Partenerul tău se va întinde peste tine şi te va penetra pe la spate. Este o poziţie care vă va duce la extaz pe amândoi.

Rac

Eşti destul de imprevizibilă în pat. Într-o noapte s-ar putea să vrei ceva romantic,iar în alta să vrei ceva acţiune. Totul depinde de starea ta de spirit. Când eşti în zilele mai furtunoase,poţi opta pentru eşarfe sau cătuşe pentru a-ţi lega partenerul.

Săgetător

Tot ce îţi doreşti este dragoste şi pasiune,dar eşti şi sălbatică în pat,ceea ce e un mare plus pentru alesul inimii.  Poţi face sexîn jacuzzi,împreună cu partenerul care va sta în poziţie de şezut,aşa cum stă în mod normal. Tu te aşezi în braţele lui,cu picioarele sprijinite de marginea căzii. Bucuraţi-vă de experienţă!

Taur

Acest semn zodiacal este pe principiul “punct ochit,punct lovit”. Poziţia misionarului este cea mai potrivită pentru tine şi partenerul tău.

Scorpion

Experimentarea este cuvântul care îi defineşte pe nativii acestei zodii. De aceea poţi încerca o poziţie care implică flexibilitatea. Poţi face sex şi în afara dormitorului. Urcă-te în fund pe maşina de spălat sau pe birou. Iubitul tău va sta în picioare în faţa ta,în timp ce tu îţi vei pune picioarele pe umerii lui. Nimic nu vă mai împiedică să vă bucuraţi de moment.

Peşti

Acest semn este un romantic incurabil. O poziţie extrem de intimă este exact ce ai nevoie. Pentru asta partenerul tău trebuie să stea pe podea,cu picioarele încrucişate,în timp ce tu te aşezi în braţele lui. Penetrarea va fi subtilă şi intensă. Exact ce ai nevoie.

Leu

Nativii din zodia Leu adoră joculeţele,aşa că o partidă de sex trebuie neapărat să înceapă cu un masaj,dar,evident,nu unul de relaxare. Iar un masaj erotic se va termina întotdeauna chiar aşa cum îţi imaginezi.

Capricorn

Eşti foarte jucăuşă în pat. De aceea preferi poziţiile în care tu să deţii controlul. De asta poţi opta pentru o poziţie comodă,dar solicitantă. Partenerul tău va sta întins pe pat cu faţa în sus,în timp ce tu te aşezi cu spatele la el,în genunchi. Pentru a te mişca şi mai bine,îţi poţi sprijini palmele în pumnii lui.

Balanţă

Femeile din acest semn zodiacal au nevoie de preludiu şi iubesc să fie sărutate şi să sărute. Aşa că,cea mai bună poziţie pentru tine este “69”,asta doar pentru încălzire. După aceea,cu siguranţă veţi găsi şi alte poziţii care să vă ducă la extaz.