Reguli care-ţi fac viaţa de cuplu mai frumoasă

1 65820 original jpg jpeg

Cât timp a trecut de când nu ai mai făcut ceva special pentru partenerul tău? Dacă faci eforturi să-ţi aminteşti, e timpul să treci la acţiune. Nu uita că fericirea unui cuplu stă în bucuriile zilnice pe care şi le oferă reciproc partenerii.

Micile surprize aduc mari bucurii

Mesajele de dragoste lăsate pe frigider dimineaţa,o plimbare la sfârştiul zilei de muncă,mâncarea lui preferată sunt numai câteva surprize pe care i le poţi face şi care vor încălzi mereu atmosfera din casa voastră.

Ziua bună de dimineaţă începe

Tandreţea dă tonul într-o relaţie de cuplu. Cum ar fi să-l întâmpini dimineaţa de weekend cu un mic dejun gustos şi o cafea aburindă,să-l îmbrăţişezi la plecare,să-I telefonezi la serviciu doar pentru a-i spune că-l iubeşti?

Să vezi atunci cum se va transforma într-un maestru al complimentelor.

Exersează-ţi simţul umorului!

Umorul este important într-o relaţie,mai ales în situaţii dificile. Fă haz de necaz şi nu te cruţa nici pe tine când îl tachinezi pentru defectele lui. Autoironia este o dovadă de luciditate şi toleranţă. În plus,îl ajută să te cunoască mai bine.

Încurajează-i pasiunile!

Are un vis? Indiferent că vrea să devină campion la table,colecţionar de reviste auto sau alpinist,oricât de ciudată ţi s-ar părea ţinta lui,oferă-i tot suportul. Mai mult,de dragul lui,poţi şi tu să te „molipseşti” de pasiunea lui.

Creaţi-vă propriile sărbători!

E plăcut să aveţi sărbătorile voastre care vă fac să vă simţiţi unici. Pe lista lor poţi să incluzi ziua în care v-aţi cunoscut sau ziua nunţii. Orice ocazie e binevenită pentru a transforma o zi banală într-o sărbătoare. Începe cu o felicitare,un mic dar şi nu uita să faci tu primul pas,propunând o mică excursie la sfârşit de săptămână.

Spuneţi-vă tot ce aveţi pe suflet

Mai înainte de toate,trebuie să fiţi buni prieteni,ceea ce înseamnă că puteţi să vă destăinuiţi toate dorinţele,aspiraţiile,dar şi nemulţumirile. Aşa veţi avea o relaţie sinceră şi deschisă. Atenţie,însă,nu-ţi destăinui nemulţumirile la mânie! O discuţie calmă,lucidă,nu-l va răni şi-l va face să reflecteze asupra spuselor tale. Renunţă la idea că face anumite lucruri special pentru a te enerva. Poate nici nu-şi dă seama că te irită. N-ar fi mai bine să-i spui ce te deranjează?

Alungă rutina!

Pentru a rupe puţin monotonia cotidiană,puteţi vizita împreună locuri în care n-aţi mai fost. Sunt atâtea de descoperit chiar în oraşul în care locuiţi,în ţară şi străinătate. Pentru unele nici nu e nevoie să aduni bani un an întreg.

Împreună şi la bine şi la… greu

Gândeşte-te întotdeauna că sunteţi o echipă. Consultaţi-vă înainte de a lua o decizie,pentru că aşa veţi ajunge la cea mai bună variantă. Hotărâţi ceea ce este bine pentru relaţia voastră,nu pentru voi ca indivizi.Recente

Cuplu jpg
mireasa   pixabay  bride gc93a96564 1280 jpg
sampanie shutterstock 263409551 jpg
Cerere in casatorie jpg
femeie shutterstock 2120630525 jpg
prezervative   condoms g2fdfee469 1280 jpg
cuplu in pat shutterstock 662146600 jpg
femeie ruj rosu shutterstock 151548218 jpg
florarie Brasov jpg
sarut shutterstock 139884175 jpg
barbat si femeie shutterstock 537199063 jpg
sex shutterstock 547359445 ok jpg
ulei de nuca de cocos jpeg
1 cupa menstruala pixabay jpg jpeg
1 clickpentrufemei 1 6 jpg jpeg
1 shutterstock 753257587 jpg jpeg
1 shutterstock 316307606 jpg jpeg
1 femei bune la pat jpg jpeg
1 shutterstock 566711185 jpg jpeg
1 70882 original jpg jpeg