Reguli care-ţi fac viaţa de cuplu mai frumoasă

1 65820 original jpg jpeg

Cât timp a trecut de când nu ai mai făcut ceva special pentru partenerul tău? Dacă faci eforturi să-ţi aminteşti, e timpul să treci la acţiune. Nu uita că fericirea unui cuplu stă în bucuriile zilnice pe care şi le oferă reciproc partenerii.

Micile surprize aduc mari bucurii

Mesajele de dragoste lăsate pe frigider dimineaţa,o plimbare la sfârştiul zilei de muncă,mâncarea lui preferată sunt numai câteva surprize pe care i le poţi face şi care vor încălzi mereu atmosfera din casa voastră.

Ziua bună de dimineaţă începe

Tandreţea dă tonul într-o relaţie de cuplu. Cum ar fi să-l întâmpini dimineaţa de weekend cu un mic dejun gustos şi o cafea aburindă,să-l îmbrăţişezi la plecare,să-I telefonezi la serviciu doar pentru a-i spune că-l iubeşti?

Să vezi atunci cum se va transforma într-un maestru al complimentelor.

Exersează-ţi simţul umorului!

Umorul este important într-o relaţie,mai ales în situaţii dificile. Fă haz de necaz şi nu te cruţa nici pe tine când îl tachinezi pentru defectele lui. Autoironia este o dovadă de luciditate şi toleranţă. În plus,îl ajută să te cunoască mai bine.

Încurajează-i pasiunile!

Are un vis? Indiferent că vrea să devină campion la table,colecţionar de reviste auto sau alpinist,oricât de ciudată ţi s-ar părea ţinta lui,oferă-i tot suportul. Mai mult,de dragul lui,poţi şi tu să te „molipseşti” de pasiunea lui.

Creaţi-vă propriile sărbători!

E plăcut să aveţi sărbătorile voastre care vă fac să vă simţiţi unici. Pe lista lor poţi să incluzi ziua în care v-aţi cunoscut sau ziua nunţii. Orice ocazie e binevenită pentru a transforma o zi banală într-o sărbătoare. Începe cu o felicitare,un mic dar şi nu uita să faci tu primul pas,propunând o mică excursie la sfârşit de săptămână.

Spuneţi-vă tot ce aveţi pe suflet

Mai înainte de toate,trebuie să fiţi buni prieteni,ceea ce înseamnă că puteţi să vă destăinuiţi toate dorinţele,aspiraţiile,dar şi nemulţumirile. Aşa veţi avea o relaţie sinceră şi deschisă. Atenţie,însă,nu-ţi destăinui nemulţumirile la mânie! O discuţie calmă,lucidă,nu-l va răni şi-l va face să reflecteze asupra spuselor tale. Renunţă la idea că face anumite lucruri special pentru a te enerva. Poate nici nu-şi dă seama că te irită. N-ar fi mai bine să-i spui ce te deranjează?

Alungă rutina!

Pentru a rupe puţin monotonia cotidiană,puteţi vizita împreună locuri în care n-aţi mai fost. Sunt atâtea de descoperit chiar în oraşul în care locuiţi,în ţară şi străinătate. Pentru unele nici nu e nevoie să aduni bani un an întreg.

Împreună şi la bine şi la… greu

Gândeşte-te întotdeauna că sunteţi o echipă. Consultaţi-vă înainte de a lua o decizie,pentru că aşa veţi ajunge la cea mai bună variantă. Hotărâţi ceea ce este bine pentru relaţia voastră,nu pentru voi ca indivizi.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg