Reguli feng shui pentru o relaţie de cuplu fericită

1 77961 original jpg jpeg

Iubirea e complicată şi confuză, iar locul în care ea se manifestă cel mai bine este acasă. Aici este spaţiul în care cei doi parteneri îşi trăiesc povestea de iubire. Regulile feng shui pentru o viaţă de cuplu armonioasă fac referire exact la acest lucru: crearea unui spaţiu ideal în care iubirea să înflorească, nu să moară, aşa cum se întâmplă frecvent.

Iată care sunt regulile feng shui pentru o viaţă de cuplu fericită:

Alege un pat confortabil

Patul e probabil cea mai importantă piesă de mobilier din locuinţa ta. Nu o spun doar regulile feng shui, ci şi oamenii de ştiinţă, care au ajuns la concluzia că un pat lipsit de confort duce la o calitate proastă a somnului, pierderea apetitului sexual şi la o sănătate fizică şi mentală precară.

Lenjeria de pat

Experţii feng shui ne spun că o lenjerie de pat de culoare albă, roz şi verde deschis e benefică pentru orice cuplu. Renunţă la lenjeria de pat roşie pentru că are un efect opus celui aşteptat, adică stinge pasiunea din cuplu.

Poziţia patului

Niciodată nu trebuie să dormi cu capul la fereasră, spun regulile feng shui. De asemenea, evită să amplasezi patul într-un colţ al camerei pentru că acest lucru te poate face pe tine şi pe iubitul tău să vă simţiţi sufocaţi unul de altul.

Evită pernele în plus

Un pat încărcat de perne trimite mesajul că nu ai loc în el pentru nimeni altcineva.

Renunţă la televizor

Televizorul nu face decât să distragă atenţia de la viaţa de cuplu, fiind considerat un obiect care aparţine Focului, aducător de energie Yang, o energie deloc benefică pentru cupluri.

Fără oglinzi

Mulţi experţi în tainele feng shui ne spun că amplasarea unei oglinzi în faţa patului aduce o a treia energie în relaţia de cuplu, deloc benefică, şi afectează calitatea somnului.

Energia Yin

Este energia care îi ajută pe oameni să se relaxeze. De aceea, lumina difuză, muzica relaxantă şi culorile calde contribuie la sporirea acestui tip de energie în dormitor. Iar o energie pozitivă nu face decât să aducă armonie în orice cuplu.

Sursa foto: midtnhometeam.com