Reţete care cresc apetitul sexual

cuplu femeie barbat dragoste acasa 4 22 2009 1 17 05 pm jpeg

Pe lângă faptul că ajută la detoxifierea organismului, la întărirea sistemului imunitar şi la tratarea problemelor digestive, sucurile naturale preparate din fructe si legume îmbunătăţesc viaţa sexuală! În cel ce urmează, descoperă cum poţi prepara ”sucul pasiunii”!

Pentru tine

Ai nevoie de:

-4 morcovi;

-2 legături de cozi de ţelină;

-½ castravete;

-3 frunze de nap;

-1 rădăcină de ghimbir;

Pentru el

Ai nevoie de:

-1 castravete;

-3 legături de cozi de ţelină;

Citeşte şi:

Când trebuie să-ţi condimentezi viaţa sexuală

Poziţii sexuale pentru gravide

-1 căţel de usturoi;

-1 lămâie;

-1 rădăcină de turmeric;

Ingredientele se pun într-un blender şi se amestecă până când se transformă într-o pastă. Amestecul se poate bea ca atare sau îm combinaţie cu apă. Pentru efecte vizibile,se recomandă consumul sucurilor,în fiecare zi.

Cum acţionează?

Morcovii sunt bogaţi în vitamina A,substanţă graţiei căreia aceştia contribuie la stimularea ţesutului epitelial de pe suprafaţa întregului corp,în timp ce rădăcina de ţelină conţine androsteron,un hormon care creşte apetitul sexual.

Pe de altă parte,castravetele hidratează organismul,oferindu-i putere şi rezistenţă,iar frunzele de nap sunt o sursă importantă de zinc,cunoscut drept cel mai important mineral pentru viaţa sexuală.

În plus,ghimbirul îmbunătăţeşte fluxul sanguin la nivelul organelor genitale,usturoiul creşte producţia de oxid nitric,responsabil pentru apariţia erecţiei,lămâia menţine un mediu alcalin în organism,necesar pentru performanţele sexuale,în timp ce turmericul reduce inflamaţiile,creşte fluxul sanguin şi,implicit,apetitul sexual.