Scrisori scrise cu sângele lui şi casete cu muzică. Aşa a cucerit-o Keith Richards pe soţia lui! Sunt împreună de 30 de ani

1 1 keith richards shutterstock 91597055 jpg jpeg

Pentru chitaristul trupei Rolling Stones a fost dragoste la prima vedere când a întâlnit-o pe Patti Hansen. Cei doi au făcut cunoştinţă în 1979, în celebrul club de noapte Studio 54. Patti era un model de succes la acea vreme, care apărea pe coperta unor reviste precum Glamour, Harper's Bazaar şi Vogue atunci când nu prezenta moda pentru branduri precum Versace, Calvin Klein şi Revlon. Iar Keith era deja în culmea succesului său muzical. După cum a recunoscut Richards, rockerul de-abia aştepta să o întâlnească personal pe Patti Hansen, însă nimic nu l-a pregătit pentru ceea ce avea să urmeze...

"Când am văzut-o pe Patti... bum! Ne-am uitat unul la altul şi i-am zis că ceva se întâmplă cu mine", a dezvăluit celebrul muzician în Vanity Fair. Hansen îşi serba ziua de naştere în acea seară şi ea cu prietenii ei nu mai reuşeau să comande şampanie după ce se dăduse deja ultima comandă în club. Keith, fiind deja un star rock de succes, a putut să-i facă rost sărbătoritei de o ultimă sticlă de şampanie. Însă gestul lui nu i-a asigurat acestuia accesul liber în viaţa frumoasei blonde. Au trecut luni de zile până ce modelul şi rockerul s-au întâlnit din nou şi au devenit un cuplu.

După ce-a de-a doua întâlnire, Patti şi Keith au devenit iubiţi, spre dezamăgirea familiei ei, care nu vedea cu ochi buni relaţia lor. În ciuda criticilor pe care le tot auzea la adresa unui star rock precum Richards, Hansen se distra de minune fiind partenera lui. Totuşi cum a cucerit-o?

Harper's Bazaar susţine că chitaristul a cucerit-o pe superba blondă cu casetele cu muzică pe care i le făcea. "Keith îmi făcea tot timpul casete cu muzică, pe care adăuga şi nişte desene frumoase", a declarat Patti. Mai mult, rockerul crea nişte colaje impresionante, făcute din fotografii Polaroid, şi-i scria acesteia scrisori cu propriul lui sânge.

Într-un final, Richards a reuşit să facă o impresie bună şi în faţa familiei ei: "Keith i-a promis mamei că o să aibă grijă de mine, ceea ce a şi făcut", a dezvăluit Hansen. În 1983, Richards s-a decis să-i ceară mâna iubitei lui. Cei doi se aflau în Mexic, iar, conform celor declarate de chitarist, Hansen a sărit în sus de fericire că i-a propus să se căsătorească cu el.

Dacă e să o întrebăm pe ea, povestea e uşor diferită. Ea susţine că Richards i-a propus căsnicia de câteva ori până ca ea să fie de acord să devină soţia lui. Însă asemenea lucruri nu contează, având în vedere relaţia lor frumoasă şi faptul că Keith o consideră pe soţia lui “cel mai frumos specimen din lume”. Pe lângă frumuseţea ei evidentă, chitaristul adoră felul în care Hansen gândeşte şi “bucuria ei de-a trăi”.

Richards şi Hansen sunt căsătoriţi de peste trei decenii şi au două fiice împreună, pe Theodora şi pe Alexandra.

Foto - Shutterstock



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg