Secretele femeilor trecute de 40 de ani. De ce sunt mai apreciate de bărbaţi!

3 shutterstock 628792949 jpg jpeg

Secretele femeilor trecute de 40 de ani au fost dezvăluite de un jurnalist. Andi Runi, extrem de cunoscut în lumea întreagă, a scris un articol despre femeile mature şi despre faptul că acestea sunt mult mai apreciate de bărbaţi. Îţi prezentăm, mai jos, motivele lui:

„Cu vârsta, îmi plac tot mai mult femeile trecute de 40… Am multe motive pentru a spune asta. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată noaptea pentru a te întreba la ce te gândeşti, ei îi este indiferent la ce te gândeşti… Femeia de 40+ nu va bombăni pentru faptul că priveşti prea mult fotbal, ea se va ocupa de ceea ce-i place, de obicei ceva mult mai interesant. O femeie de 40 ani se cunoaşte destul de bine pentru a fi sigură cine este, ce-şi doreşte, şi de la cine îşi doreşte. Foarte puţine femei de această vârstă sunt interesate de părerea celorlalţi despre ele sau despre ce fac ele.  

Ştii ce? Femeile de 40 de ani au simţul respectului de sine. Ele rar vor ajunge să facă istericale la operă sau într-un restaurant. Femeile mature ştiu să aprecieze, căci ele ştiu ce senzaţie îţi oferă nemulţumirea.

Femeile de 40 de ani îţi fac cunoştinţă cu prietenele lor. Femeile mai tinere pot să-şi evite chiar şi cele mai bune prietene, pentru că nu au încredere în partenerul lor. Femeile mature nu au nicio problemă dacă le vei găsi pe prietenele lor atrăgătoare. Ele ştiu că prietenele lor niciodată nu le vor trăda.

Rujul roşu aprins arată minunat pe buzele femeilor de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Dacă înveţi să ingnori câteva riduri, vei descoperi că femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decât cele tinere.

Femeile de 40 de ani sunt sincere, ele vor spune direct dacă eşti un neruşinat şi te comporţi ca atare. Nu va trebui să ghiceşti care este atitudinea lor faţă de tine. Aşa că există multe motive pentru care femeile de 40+ sunt mult mai admirate şi mai atrăgătoare.”

FOTO Shutterstock