Semne că te întâlneşti cu persoana greşită

1 77488 original jpg jpeg

Relaţiile perfecte nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, nici măcar atunci când cuplurile formează deja o familie. Totul poate fi o aparenţă. Potrivit unui grup de psihologi, există câteva semne care îţi spun că partenerul nu este potrivit pentru tine.

Certuri constante

Chiar dacă multă lume susţine că certurile sunt inofensive, ele pot deveni o parte din viaţa voastră, iar acest lucru arată că ceva nu este în regulă în modul în care evoluează relaţia. Ar trebui să gândeşti în perspectivă despre cum veţi fi peste câţiva ani, creează o imagine a viitorului tău cu acea persoană şi apoi gândeşte-te la modul în care se potriveşte el cu concepţiile tale despre familie şi dragoste.

Gelozia nu este iubire

Există foarte mulţi oameni (bărbaţi şi femei) care devin geloşi când sunt într-o relaţie. Ei cred că gelozia întăreşte dragostea. Dar, în realitate, nu este aşa. Gelozia distruge o relaţie. În plus, gelozia este un indicator al lipsei de încredere. Dacă şi tu te confrunţi cu o astfel de problemă, gândeşte-te de două ori înainte de a continua relaţia.

Semne de indiferenţă

Limbajul corporal nu minte niciodată. Când te întâlneşti cu o persoană care îţi place, îi arăţi interesul faţă de ea, pentru că este ceva ce nu poţi controla. Îi atingi părul, mâinile. În schimb, dacă limbajul corpului arată indiferenţă, înseamnă că nu există niciun interes la mijloc, că el este rece cu tine tocmai ca tu să te îndepărtezi.

Distanţa

O situaţie în care partenerul tău pleacă ca să studieze sau să muncească într-o altă ţară este, cel mai adesea, extrem de dăunător pentru relaţie. După doar câteva luni de separare, imaginea pe care o ai despre el devine neclară, apoi înceţoşată. Niciun mesaj prin Skype, Messenger sau Viber, nici toate e-mailurile nu ajută. Şi chiar dacă dragostea ta supravieţuieşte, relaţia este practic sortită eşecului.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg