Semnificaţia viselor ciudate, în care apare iubitul tău

1 65535 original jpg jpeg

Partenerul tău de viaţă este cel lângă care adormi în fiecare noapte şi este prima persoană pe care o vezi dimineaţa. Deci, de ce nu îl visezi niciodată aşa cum sunteţi în viaţa reală, ci mereu în ipostaze ciudate?

Rolul viselor

Experţii în vise susţin că există o explicaţie pentru faptul că îţi visezi iubitulîn ipostaze care mai de care mai ciudate. "Subconştientul va reproduce în vis orice simte că este necesar la momentul respectiv",spune Cindy Nodland,PhD,terapeut în interpretarea viselor.

Un nou studiu din Germania estimează că partenerul de viaţă poate fi prezent în cel puţin 20% din închipuirile nocturne. Dar asta nu se datorează faptului că petreci extrem de mult timp lângă iubitul tău în timpul zilei. Nodland spune că mai degrabă visele reprezintă de multe ori probleme nerezolvate şi sentimente care te fac să te îndoieşti.

Sentimentele experimentate în vis

Pentru a înţelege mai bine propriile vise,Nodland recomandă păstrarea unui jurnal de vise în care să notezi toate detaliile,precum şi sentimentele asociate.  "Cel mai important este sentimentul pe care îl ai în vis",spune ea. "Eşti supărată? Speriată? Geloasă? Aceste informaţii îţi oferă de multe ori cel mai important indiciu: mesajul visului tău. 

Eşti curioasă care este interpretarea celui mai recent vis bizar al tău, în care partenerul a jucat rolul principal? Cindy Nodland a decodat patru dintre cele mai frecvente închipuiri nocturne orientate spre relaţie. 

Dacă l-ai înşelat

Ai visat că ţi-ai înşelat alesul inimii? Acest lucru ar putea indica faptul că soţul sau prietenul tău nu îţi satisface toate nevoile, spune expertul. Faptul că ai căutat în vis atenţia altcuiva, ar putea indica o dorinţă pentru mai multă pasiuneîn relaţia actuală.

Dacă luaţi cina împreună

Faptul că luaţi masa împreună este un semn de bun augur.  Acest lucru reprezintă,de fapt,relaţia voastră sexuală care este pe drumul corect.

Dacă este altcineva în locul lui

Să presupunem că eşti îmbrăcată în costum de elf şi că te cerţi cu soţul tău în vis... numai că soţul tău nu este cel din viaţa reală,ci fostul iubit din liceu. Asta înseamnă  că visul este de fapt despre fostul şi nu are nicio legătură cu actualul. Aşa că interpretarea visului se va baza pe ceea ce mai ai în comun cu tipul din liceu.

Dacă el a murit în visele tale

Acest scenariu de coşmar nu ar trebui să fie luat ad litteram.  Visul ar putea indica de fapt o teamă de abandon. În general,dacă visezi că cineva moare,este un semn al unei morţi simbolice. Asta ar putea însemna că relaţia a ajuns la final de drum şi nu persoana din vis.