Sex în sarcină: cele mai jenante situaţii

1 73313 original jpg jpeg

Pentru cele mai multe cupluri stabile, sarcina este, probabil, prima dată când se schimbă ceva în viaţa lor sexuală. Totuşi, este ok să nu neglijaţi acest aspect, deoarece sexul în sarcină vă pregăteşte pentru cum va fi viaţa voastră intimă de acum încolo.

Ştii deja că nimic nu va mai fi la fel,odată cu venirea pe lume a copilului. Totuşi,primele experienţe intime pot fi puţin mai jenante,în perioada sarcinii,dar nu te îngrijora,majoritatea am trecut măcar o dată prin una dintre acestea.

Eşti foarte irascibilă

Deşi ai un chef nebun de sex,faptul că iubitul tău nu reuşeşte să te ducă pe culmile plăcerii sau că el nu ajunge la orgasm,ori faptul că schimbă des poziţia,în încercarea de a o găsi pe cea mai bună pentru voi,este posibil să te enerveze la culme. Aţi fost în situaţia asta de zeci de ori,dar parcă niciodată nu ţi s-a părut mai stângaci de atât. Ţie îţi este ruşine să îi spui,dar fierbi de nervi. De vină nu este el,ci schimbările hormonale din organismul tău,care te fac să fii mult mai irascibilă decât de obicei.

Te simţi murdară

În timpul sarcinii este posibil ca vaginul să fie mult mai lubrifiat decât de obicei,din cauza unor scurgeri absolut normale în această perioadă. Dacă asta te împiedică să te simţi bine în timpul sexului (gândindu-te că scurgerile nu sunt foarte incitante),atunci optează pentru sexsub duş. Ai grijă să nu aluneci. Totuşi,priveşte partea bună a lucrurilor:nu mai ai nevoie de lubrifiant.

Citeşte şi:7 lucruri pe care ar trebui să le ştii despre folosirea lubrifiantului

Crezi că eşti prea grasă

Deşi eşti în primele luni de sarcină şi nu ai luat deloc în greutate,este posibil să te simţi atât de grasă,încât cheful tău de sex să fie la cote minime. pentru a scăpa de complex,axează-te pe aspectele care te ajută să te simţi atractivă:dă-te cu puţin ruj,aranjează-ţi părul sau fă-ţi manichiura. Renunţă pentru o perioadă la ţinutele sexy,dacă nu te simţi confortabil.

Ai o sensibilitate crescută

Pentru unele (într-adevăr norocoase),fluxul sanguin crescut în regiunea pelviană le face mai sensibile într-un mod foarte bun (a se citi:au mai multe orgasme). Dar pentru cele mai multe,sensibilitatea poate face ca experienţa intimă să fie inconfortabilă şi chiar dureroasă.

Sânii sunt dureroşi

Iubitul ştie deja cât de mult îţi place să te mângâie pe sâni în timp ce faceţi sex,doar că nu are habar cât de sensibile sunt mameloanele în această perioadă,şi cât de greu îţi este să te prefaci că îţi place. Evită situaţiile jenante,prin sinceritate. Spune-i ce se întâmplă.

Citeşte şi:5 poziţii de sex inspirate din Fifty Shades Darker

Partenerul nu reuşeşte să ajungă

E ca o tortură,tu eşti super excitată,iar el nici nu vrea să audă de sex. Motivul? Deja îţi imaginezi cât de neatractivăeşti pentru el. În realitate,cei mai mulţi bărbaţi se tem că sexul ar putea răni bebeluşul. 



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg