Sex intens de la prima întâlnire

1 73402 original jpg jpeg

L-ai întâlnit, există chimie între voi... şi ceva pasiune, aşa că nu vezi niciun impediment să nu mergeţi direct în pat, mai ales că discuţiile s-au cam încins. Dar ce te face să crezi că veţi avea parte de sex intens, dat fiind că sunteţi abia la prima întâlnire?

În primul rând,trebuie să ştii că nu toţi bărbaţii care reuşesc să aducă o femeie în dormitor se gândesc să aibă şi o relaţie serioasă cu aceasta. De fapt,cei mai mulţi nu au intenţii serioase. Dar,dacă eşti conştientă de asta şi totuşi vrei să ai parte de o noapte fierbinte după prima întâlnire,iată ce aveţi de făcut.

Fii seducătoare

Da,dacă vrei să parte de sex intens,trebuie să îl aţăţi de la prima vedere. O bluză mai decoltată sau o fustă mai scurtă,ori o pereche de blugi strâmţi sunt ideali pentru o astfel de întâlnire. Ai grijă să nu exagerezi. Nu combina o fustă provocatoare cu un machiaj intens şi cu o bluză adânc decoltată. Vei părea o pradă mult prea uşoară chiar şi pentru cel mai dornic bărbat.

Aruncă mici ocheade insinuante

Dacă ţi se pare că nu a înţeles aluzia din prima, aruncă-i mici ocheade insinuante. Dacă şi el s-a aprins, nu are cum să nu îi zboare deja imaginaţia la ce va urma. De altfel,pe parcursul discuţiei, al cinei, poţi să mai scapi mici apropuri, dar fără a fi prea evidente.

Discuţiile anterioare au un rol important

Contează foarte mult şi cum decurg discuţiile înainte de prima întâlnire. Dacă te gândeşti la sex din prima seară,cel mai probabil va fi nevoie să îi dai de înţeles dinainte că nu eşti o mironosiţă. Altfel,contrastul dintre apropouri şi ce aţi vorbit înainte s-ar putea să fie atât de mare încât să îl dea peste cap şi să nu te ia în serios.

Mici atingeri

Şi atingerile au un efect mai mare decât te-ai aştepta. Un sărut pasional,o mângâiere pe picior,o atingere de mână care să te ducă în al nouălea cer. Până să ajungeţi în cameră (la el, la tine sau la hotel) trebuie deja să fiţi aprinşi la maximum, pentru a nu mai pierde timpul atunci cu aceste „detalii”.

Încearcă ceva nou

La o primă întâlnire nu aveţi voie să vă gândiţi la poziţia misionarului sau la doggy style. Sunt expirate. Un sex exploziv se petrece adesea din picioare,lipită de un perete sau urcată pe masa din cameră.