Sfaturi pentru ca prima întâlnire să fie o reuşită

1 71741 original jpg jpeg

O primă întâlnire nu poate fi o experienţă relaxantă. Întotdeauna îţi vei face griji cu privire la felul în care te îmbraci şi te machiezi, la ce spui şi, mai ales, la ce mănânci şi ce bei, pentru ca rujul să nu ţi se ia după prima oră, sau să nu rămâi cu mâncare între dinţi. Totuşi, asta nu trebuie să fie o experienţă stresantă.

Regulile de bază pot fi atât de evidente,încât poate părea o prostie să le vezi înşirate pe hârtie. Dar ai fi surprinsă să afli cât de des sunt ele ignorate,cu consecinţe grave. Deci,pentru a face prima intalnire cât mai confortabilă,urmează regulile prezentate aici.

Alege o activitate care să vă încânte pe amândoi

În primul rând,astfel vă asiguraţi că vă bucuraţi de timpul petrecut unul în compania celuilalt. În al doilea rând,oferă o perspectivă asupra a ceea ce vă place. 

Prezintă-te aşa cum eşti tu în viaţa de zi cu zi

Nu te chinui să găseşti o rochie nouă care să îl dea pe spate. Hainele noi sunt de multe ori incomode şi,în mod neaşteptat,inutile. El nu va şti de câte ori ai mai purtat tu bluziţa aceea înflorată. În plus,ca şi când nu ai avea destule temeri,vei mai sta şi cu stres să nu o pătezi cu sos ori cafea. De ce să îţi faci griji pentru haine atunci când există lucruri mai importante pentru care să te stresezi? Poartă mai bine hainele care îţi aduc noroc.

Caută subiecte care să încurajeze discuţiile

Vremea nu mai este de mult un subiect captivant. Cel mult veţi reuşi să spuneţi câteva replici-clişeu,după care veţi intra într-un soi de linişte penibilă.

Nu consuma alcool la prima întâlnire

Ambii vă veţi simţi un pic nervos la acest dating,oricum. De ce să mai adaugi şi ispitele şi problemele cauzate de alcool,mai ales în condiţiile în care ştii că el te va conduce acasă?

Lasă-ţi timp să vă cunoaşteţi reciproc

Probabil pare tentant să încercaţi să faceţi cât mai multe lucrurile,cum ar fi să mergeţi la un concert unde muzică este la maxim sau să mergeţi la un film unde nu puteţi să spuneţi mare lucru,ca să nu deranjaţi pe alţii. Dar cel mai bine este  să vă daţi o şansă de a ajunge să vă cunoaşteţi unul pe altul. Aşa că o întâlnire într-un cadru liniştit este o idee bună. Fără o grămadă de zgomot care vă distrage atenţia.

Găseşte o activitate care nu durează mai mult de câteva ore

Concizia este cheia succesului unei prime întâlniri. Fă-l să îşi dorească mai mult. Dacă v-aţi simţit bine,cu siguranţă va exista o “data viitoare”.