Suferi din dragoste? Vezi cum te poţi răzbuna pe bărbaţi, în funcţie de zodia lor

1 70407 original jpg jpeg

Te-a făcut să suferi, ai plâns nopţi întregi când ai aflat că te înşeală, dar acum ai arma perfectă pentru a te răzbuna pe el. Află cum îţi poţi lua revanşa, în funcţie de zodia lui.

Răzbunarea este cea mai pură formă de emoţie. Ea vine din adâncul inimii şi nu găseşti liniştea până când nu simţi că cel care te-a făcut să suferi a primit ceea ce merită. Iată punctele slabe ale fiecărei zodii în parte.

Berbec

Se simte foarte uşor jignit. Deci cel mai simplu mod de a te răzbuna pe el este să postezi pe site-urile de socializare imagini jenantecu el de pe vremea când eraţi împreună.

Taur

Acest semn zodiacal este extrem de încăpăţânat sau chiar obsedat de ideea de a avea dreptate. Te poţi răzbuna împrăştiind zvonuri false despre el,printre colegii de muncă. Îţi poţi imagina cum ia foc încercând să îi convingă că nu au dreptate?

Gemeni

Nu îi place să primească reproşuri. Apelează la colegul lui drăguţ,care îţi făcea ochi dulci când eraţi împreună. Va fi încântat să te ajute. Roagă-l doar să îi schimbe raportul pe care trebuie să îl predea şefului,cu unul greşit. Să fie şi în viaţa lui puţină dezordine.

Rac

Sunt foarte înceţi în viaţa de zi cu zi,dar şi la serviciu. Aranjează cu cineva de acolo să îi traseze o sarcină importantă,cu deadline scurt. Asta da răzbunare!

Leu

Are probleme cu încrederea în sine. Loveşte-l,deci,unde îl doare mai tare. Trimite-i iubitei lui o poză cu el,dintre cele de care ştii că îi este tare ruşine. Ai grijă ca el să afle asta.

Fecioară

Are prostul obiceide a-i răni pe cei apropiaţi,dar nu îi place să fie rănit. Acum ai ocazia să îi răspunzi cu aceeaşi monedă. Pune pe cineva să o sărute pe actuala lui şi imortalizează momentul. Apoi,trimite-i poza anonimă.

Balanţă

Îi place să stea izolat. O simplă petrecere surpriză,organizată chiar la el acasă,este răzbunarea perfectă. Invitaţii trebuie să creadă că el este cel care i-a chemat,şi nu tu.

Scorpion

Are foarte multe fobii şi îi este teamă să îşi înfrunte temerile. Îţi mai aminteşti de ce îi era cel mai mult frică? De câini? Atunci trimite-i unul cadou…

Săgetător

Îşi face mereu gânduri negre. Orice schimbare de plan îl face să se gândească la ce e mai rău. Fă în aşa fel încât să ajungă la el o invitaţie falsă la un eveniment la care îşi doreşte să ajungă. Apoi trimite-i un mesaj de pe un alt număr,în care îi spui că invitaţia nu mai este valabilă. Ţi-l imaginezi cum se frământă?

Capricorn

Nu îi place să comunice prea mult cu oamenii,şi nu are deloc încredere în el. Roagă o fată drăguţă şi vorbăreaţă să îi facă ochi dulci. Două ore în compania ei vor fi suficiente.

Vărsător

Urăşte să se vorbească despre el sau să fie în centrul atenţiei. Lipeşte un poster cu el pe uşa de la scaralui,când ştii că el nu este acasă. Îţi poţi imagina ce dezastru va fi în viaţa lui,cel puţin câteva zile,după ce îl vede şi realizează că toţi vecinii vorbesc despre asta.

Peşti

Este excesiv de sensibil. Orice farsă îi faci,îţi atingi scopul. Trimite-i un pachet cu mâncare de casă,cu un bileţel pe care scrii:„De la mămica”. Colegii lui vor râde pe burtă,iar el se va simţi profund jignit,în timp ce tu îţi atingi scopul.



Recente

diferenta de varsta jpg
Cupluri fericite jpg
cuplu jpg
7 indicii ca partenerul este nesigur pe tine  Sursa foto shutterstock 1926380891 jpg
seducție  foto   Shutterstock jpg
cuplu shutterstock 764346061 jpg
Pauza erotica  Sursa foto shutterstock 2191768607 jpg
Inghetata preferata iti prezice compabilitatea in cuplu  Sursa foto shutterstock 644431765 jpg
Fexting  Ce este si cum afecteaza relatiile  Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie  foto   Shutterstock jpg
fructe  foto   Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg