Tehnici de masaj pentru iubit

1 64833 original jpg jpeg

Se spune că nu există metodă mai bună pentru preludiu, decât un masaj erotic. Însă, masajul nu se face oricum şi oriunde. Învaţă ce tehnici de masaj pentru iubit să aplici!

Şi atmosfera în care vei face masajul este importantă. Lumina trebuie să fie difuză,muzica relaxantă în surdină,iar uleiurile esenţiale nu trebuie să lipsească. De asemenea,ai grijă ca el să stea cât mai comod,pentru a se relaxa.

Tehnici de masaj pentru iubit. Masează spatele

Aplică pe tot spatele ulei de masajcu un miros cât mai suav. Pune ambele palme la baza coloanei vertebrale şi împinge uşor în ele,urcând spre umeri. Repetă până când uleiul întră în totalitate în în piele.

Tehnici de masaj pentru iubit. Axează-te pe zona pieptului

Ca şi în cazul femeilor,şi pieptul bărbaţilor este o zonă erogenă. Mângâie uşor această zonă,după ce ţi-ai aplicat pe palme puţin ulei de masaj. Însistă pe marginile mameloanelor,după care coboară spre zona coastelor.

Tehnici de masaj pentru iubit. Zona umerilor

Roagă-ţi partenrul să stea în şezut şi masează-i cu blândeţe umerii. Dacă este prea încordat poţi aplica puţină presiune. Coboară palmele spre spate sau spre piept şi masează cel puţin 5 minute.

Tehnici de masaj pentru iubit. Răsfăţ  pentru gât

Aplică pe palme câteva picături ulei de masaj şi masează uşor cu vârful degetelor gâtul,în partea din spate. Cuprinde gâtul cu ambele palme,astfel încât vârful degetelor să fie sub urechi. Dosul urechilor este o altă zonă eterogenă,care merită să beneficieze de întreaga ta atenţie,deoarece poate stârni în orice moment pasiunea.

Tehnici de masaj pentru iubit. Masajul abdomenului

Ultima zonă care merită răsfăţată este abdomenul. Stai deasupra lui,în timp ce el stă întins pe spate,cu o pernă sub cap. Puneţi ambele mâini în mijlocul abdomenului,împingele spre laterale şi continuă cu mişcări de sus în jos. Acest masaj cu siguranţă îl va relaxa şi va fi gata de acţiune în orice moment.