Tipuri de femei care îi alungă pe bărbaţi

1 73921 original jpg jpeg

Ai o întâlnire cu cel care, speri tu, este marea dragoste şi alesul inimii? Află ce detestă bărbaţii de la o femeie cu care se văd prima oară - şi ce defecte de caracter îi pun pe fugă.

Negativista

Vede totul numai în negru:„Ce vreme nasoală”,„Mi-a luat juma’ de oră să parchez în cartierul ăsta”,„Am avut o zi sinistră!”. Nici n-a sosit bine la întâlnire,că începe să povestească,cu lux de amănunte,prin ce momente neplăcute a trecut la birou,câte rele i s-au întâmplat pe drum,de câte ori s-a certat cu cea mai bună prietenă. Trece apoi la politică,la încălzirea globală care o să distugă lumea,la preţul crescut la gaze. La sfârşitul întâlnirii,amiculpe care vrea să-l cucerească are deja moralul la pământ.

Supusa

Frazele ei preferate sunt:„Cum vrei tu...”,„Ce băutură comandăm? Tu decizi...”,„Dacă ţie îţi face plăcere...”. N-are opinie proprie,nu ia atitudine,trăieşte prin ceilalţi iar dorinţele ei trec mereu pe planul secund. E atât de „moale”,că devine plictisitoare.

Serioasa

Este cea care face mereu planuri şi ia totul în serios,fără nicio urmă de umor. Încă din primele minute,îi pune bărbatului întrebări majore: „Eşti pro sau contra căsătoriei?”,„Câţi copii o să avem mai târziu?”,„Jumătatea mea trebuie să mă completeze”. E dominantă şi va fi, probabil,o soţieşi o mamă-tiran. Iar asta îi face pe eventualii parteneri să dea bir cu fugiţii.

Victima

Ei i se întâmplă toate relele din lume:„N-am noroc în dragoste”,„Toţi bărbaţii m-au lăsat baltă”,„Eu l-am iubit,el s-a dus cu alta”.  Nu ezită să-şi etaleze trecutul ei amoros (şi dureros),nici decepţiile pe care le povesteşte cu lux de amănunte. Se lamentează din orice,iar bărbaţii sunt de obicei cauza tuturor relelor din lume. Arareori poate potenţialul partener să facă faţă la atâta jale – de obicei îşi ia tălpăşiţa fără să se mai uite înapoi.

Isterica

Trece de la râs la plâns,vorbeşte tare,trânteşte lucrurile,sparge paharul,se ceartă cu chelnerii,interpelează trecătorii... Crede cu sinceritate că e „dintr-o bucată” –  dar nu face decât să sperie pe toată lumea. Inclusiv pe posibilul ei partener,care nu ştie cum s-o şteargă englezeşte de la această primă (şi ultimă) întâlnire.

Băieţoasa

Vine la întâlnire în tricou jerpelit şi blugi,îi dă coate partenerului sau palme prieteneşti peste spate,comandă bere la halbă şi râgâie,comentează ultimul meci de fotbal şi înjură copios... Iar partenerul are impresia că a ieşit la întâlnire cu un alt tip,nu cu aleasa viselor lui.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg