Tipuri de femei pe care bărbaţii le evită

1 77163 original jpg jpeg

Relaţiile şi căsniciile nu sunt un joc, aşa că dacă te-ai gândit să faci acest pas, asigură-te nu doar că ai găsit bărbatul potrivit, ci şi că tu eşti partenera ideală. Nu trebuie să te schimbi pentru a face pe plac unei persoane, ci doar să încerci să îţi corectezi defectele şi să fii în fiecare zi un om mai bun. Asta dacă nu vrei să te încadrezi în următoarele tipologii.

Femeia egoistă

Dacă te gândeşti mereu doar la propria persoană şi îţi place ca totul să fie pe placul tău, înseamnă că nu ai înţeles încă ideea de doi. Un cuplu însumează sentimentele, dorinţele şi trăirile ambilor parteneri, drept urmare nu e indicat să iei decizii de una singură mereu. Învaţă să îţi asculţi iubitul şi să îl respecţi. Fii capabilă să te sacrifici pentru omul de lângă tine şi pentru relaţia voastră, pentru un viitor fericit alături de jumătatea vieţii tale.

Femeia materialistă

Sunt femei care şi-ar vinde sufletul pentru haine, accesorii şi bijuterii scumpe. Totuşi, într-o relaţie, aspectul material nu trebuie să ocupe un loc fruntaş, căci de aici se nasc majoritatea conflictelor. Se spune că banii nu aduc fericirea, prin urmare nici tu nu vei fi fericită dacă vei cere prea mult de la partenerul tău. Învaţă să îl iubeşti pentru ceea ce este, şi nu pentru cât îţi oferă.

Femeia libertină

În caz că îţi plac mai mulţi ochi, ar fi mai bine să nu intri într-o relaţie sau să îţi faci angajamente. Nu de alta, dar s-ar putea să încurci şi viaţa altor persoane, nu numai pe a ta şi nimeni nu vrea să sufere. Dacă ştii că nu îţi poţi stăpâni instinctul de cuceritoare, uită de o relaţie serioasă şi trăieşte-ţi viaţa după propriile principii.

Femeia petrecăreaţă

Cui nu-i plac petrecerile? Mai ales când eşti tânăr şi simţi că te eliberezi prin muzică şi dans. Însă dacă vei alege să mergi neînsoţită de partenerul tău la fiecare eveniment important din viaţa ta, atunci s-ar putea ca stilul tău de viaţă să îi dea de gândit. Nu numai că nu te încadrezi în tiparul de femeie ideală, dar ce e prea mult strică. Încercaţi să ieşiţi şi să vă distraţi împreună ori de câte ori puteţi pentru ca relaţia să nu aibă de suferit.

Femeia narcisistă

Vrei mereu să fii în centrul atenţiei şi să acaparezi priviri? Dacă eşti într-o relaţie, s-ar putea ca partenerului tău să îi displacă acest lucru la tine şi să îşi pună întrebări. Ai face bine să îi acorzi atenţia cuvenită şi să nu îl ignori, căci se va simţi foarte prost alături de tine.

Femeia bârfitoare

Când te plângi mereu şi îi vorbeşti de rău pe ceilalţi, ţine minte că iubitul tău nu ar în stare să te vadă zilnic plină de negativism şi frustrări. E important să îţi temperezi caracterul şi să te limitezi la ce e cu adevărat important, altfel rişti să îţi strici imaginea în faţa celui pe care îl iubeşti.

Sursă foto:Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg