Tipuri de orgasm pe care trebuie să le-ncerci

placere jpeg

Dacă în viaţa de zi cu zi rutina te ajută să-ţi organizezi mai uşor lucrurile, ea nu trebuie să-şi găsească locul în dormitor. Iată cum să experimentezi cele patru tipuri de orgasm!

Orgasmul clitoridian

Clitorisul are nu mai puţin de 8 mii de centrii nervoşi,ceea ce face ca această zonă a corpului să fie printre cea mai sensibilă. Nu e de mirare că dacă este stimulată cum trebuie,vei avea parte de senzaţii cum nu ai mai întâlnit până acum. Pentru a atinge orgasmul nu este indicat să stimulezi clitorisul,ci este recomandat să stimulezi şi zonele adiacente,iar un masaj este cea mai bună metodă. Pentru a atinge un astfel de orgasm poţi folosi şi vibratoarele.

Orgasmul vaginal

Există încă multe controverse în ceea ce priveşte existenţa punctului G,30% dintre femei afirmând că au descoperit unde este această zonă. Punctul G se află pe un perete al vaginului,având o textură mai poroasă. Sunt nevoie de măcar 15 minute pentru a stimula punctul G,aşa că ai grijă să schimbi des poziţiile în timpul actului sexual,iar penetrarea să fie cât mai adâncă.

Cea mai bună poziţie care stimulează punctul G este faţă în faţă.

Orgasmul mixt

Este combinaţia dintre orgasmul vaginal şi cel clitoridian şi este cel mai intens. Cea mai bună poziţie prin care-l poţi încerca este atunci când tu stai deasupra partenerului,deoarece asttfel controlezi atât mişcările cât şi unghiul de penetrare. Orgasmul mixt este mai uşor de atins dacă eşti deja excitată înainte de actul sexualîn sine,aşadar nu sări peste preludiu.

Orgasmul multiplu

Sunt orgasme care au loc unul după altul. Studiile au arătat că orgasmul multiplu este atins doar de cele care suportă fie din nou excitate după orgasm. Pentru a te bucura de acest tip de orgasm trebuie să atingi mai întâi orgasmul clitoridian,însă doar prin sex oral,pentru ca mai târziu să aibă loc actul sexual în sine. Dacă eşti prea sensibilă,îţi poţi ruga partenerul să continue excitarea concetrându-se asupra altor zone erogene ale corpului tău,cum sunt sâni.