Tipurile de bărbaţi pe care e bine să îi eviţi! Cât rău îţi pot face într-o relaţie

1 83055 original jpg jpeg

Eşti singură şi te bate gândul să îţi faci o relaţie? Atunci trebuie să ai mare grijă pe cine alegi. În ziua de azi, a avea o relaţie a devenit o adevărată provocare. Aşa că trebuie să ai mare atenţie cui acorzi inima, iubirea şi încrederea ta.

Infidelul

Intenţionează să iasă cu mai multe femei şi când formaţi un cuplu stabil. Îţi va spune că nu îi plac relaţiile serioase şi să stea alături de o singură femeie. Înseamnă că nu vrea să se implice serios şi este un jucător. Nu e genul de căruia să îi placă relaţiile monogame. Părăseşte-l cât mai repede!

Bărbatul neserios

Îţi va promite marea cu sarea. Are numeroase idei extraordinare pe care ţi le va prezenta într-o formă atractivă. Nu îl lasă să te convingă din prima. Dacă ideile lui se dovedesc neprofitabile sau irealizabile, se va transforma într-un pesimist. E neplăcut!

Băiatul mamei

E acel bărbat căruia nu îi e teamă să recunoască faptul că încă locuieşte cu părinţii. Îţi va face cunoştinţă cu părinţii lui de la prima întâlnire. Îţi va spune că este dependent de aceştia pentru că economiseşte. Acest bărbat nu ar trebui să te îngrijoreze decât cu o condiţie: dacă are mai mult de 35 de ani!

Mincinosul

Nu va fi niciodată sincer cu tine. Va ignora anumite subiecte importante pentru tine. Va încerca imediat să schimbe subiectul. Dacă nu te priveste în ochi când îl întrebi ce a făcut în ziua respectivă, atunci e o problemă. Fugi cât poţi de repede în direcţia opusă. Dacă vei continua, te va minţi şi mai mult, despre orice chiar. Acest bărbat are multe secrete şi nu va fi alături de tine suficient timp.

Bărbatul neîngrijit

O respiraţie urât-mirositoare, un parfum dezgustător sau chiar lipsa lui, haine murdare şi rupte? Ai un bărbat care nu acordă atenţie igienei sale. Trebuie ocolit! Poate te vei gândi că se va schimba în momentul în care veţi forma un cuplu. Sunt mici şansele astea, pleacă!

Zgârcitul

Îţi place să mergi la cină la fast-food? Să vezi cum partenerul tău alege numai cele mai ieftine cadouri deşi are bani? Îţi va cere ţie bani pentru jumătatea ta din nota de plata sau să plăteşti tu toată nota de plată, în curând. Nu ar trebui să te deranjeze dacă relaţia e deja de lungă durată dar, dacă îţi va cere să plăteşti de la prima întâlnire, renunţă.

Bărbatul nervos

La început, va părea perfect şi fermecător. Apoi vei observa toate acele lucruri mici, nesemnificative, care îl enervează. Se va obişnui cu tine şi nimic nu îl va mai determina să se comporte civilizat şi raţional. Atenţie: va simţi nevoia să lovească ceva pentru a-şi diminua nervozitatea. Renunţă la relaţie înainte se transforme într-un obsedat nervos şi violent.

Bărbatul care face comentarii nepotrivite

Mama lui nu l-a învăţat niciodată cum trebuie să se comporte cu o femeie. Sau ce înseamnă respectul. Te va considera un obiect şi probabil îi plac melodiile care jignesc femeile. Va vorbi despre posteriorul tău şi nu în termeni pozitivi. Va comenta răutăcios fiecare femeie. Nu începe o relaţie cu el. Te va face să te simţi ciudat oricând şi oriunde.

Bărbatul cu prieteni ciudaţi

Va dura ceva până când acest bărbat îţi va face cunoştinţă cu prietenii lui. De ce? Pentru că sunt nişte ciudaţi. Ar trebui să îţi pui întrebări cu privire la adevăratul lui caracter şi de ce nu vrea să îi cunoşti prietenii. E un semn că ar trebui să pui punct relaţiei.

Bărbatul cu sindromul Napoleon

E un bărbat mic de înălţime, dar vorbeşte mult. Speră că în acest fel va compensa pentru micul defect. Va reuşi să se facă de ras când sunteţi în public din cauza nevoii de a atrage atenţia. Nu îţi trebuie un bărbat care nu este sigur pe propria lui persoană. Încrederea în propria persoană este şi ea o formă a sexualităţii.

Sursa: elle.ro