Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii

1 73320 original jpg jpeg

Dacă unele zodii sunt mai timide atunci când vine vorba de a-şi arăta pasiunea în intimidate, altele se dezlănţuie atât când ajung în dormitor, cât şi când sunt în afara lui. Iată topul celor 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii!

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii. Scorpion

Femeile născute în această zodie sunt cu siguranţă printre cele mai sexy femei şi atrag bărbaţii ca un magnet,doar când trec pe lângă ei. Nativele din această zodie apreciază plăcerile carnale,mai ales când vine vorba de iubirea fizică. În pat,femeile scorpion sunt neobosite,insistente şi mereu dornice de a încerca noi poziţii sexuale. Le place să domine şi caută mereu noi metode prin care să-şi satisfacă partenerii,de multe ori chiar ghicindu-le dorinţele. Se spune că sunt dependente de sex,aşadar de la ele nu vei auzi prea des scuza că sunt obosite.

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii. Leu

Despre leoaice poţi spune că ştiu cam tot ce trebuie despre arta seducţiei şi nu se sfiesc să o pună în practică. Poate că nu sunt printre cele cu o imaginaţie bogată în pat,dar la cât sunt de lacome nu lasă să se vadă acest lucru. Se plictisesc repede în pat,aşadar nu se dau înlături de la a experimenta lucruri noi nu doar în dormitor,ci şi în locurile publice,fiind avide după senzaţii tari. În ceea ce priveşte romantismul,acesta îşi are locul doar în timpul preludiului,deoarece în rest le place sexul violent şi nu au timp de politeţuri.

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii. Rac

Pentru că sunt perfecţioniste în tot ceea ce fac,nici sexul nu este lăsat mai prejos. Sunt amante abile,cărora le place să experimenteze tot felul de jocuri sexuale,mai ales dacă sunt la mijloc şi sentimente puternice faţă de partener. Sunt disponibile pentru o partidă de sex la orice oră din zi şi din noapte şi sunt compatibile din punct de vedere sexual mai ales cu nativii din zodiac săgetător.

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii. Balanţă

Născute sub influenţa planetei Venus,balanţele sunt printre cele mai pasionale femei. Sunt obsedate de arta seducţiei,şi,deşi par timide la prima vedere,se dezlănţuie atunci când sunt în intimidate. Sunt gata să rupă hainele de pe partenerii lor,din dorinţa ca ei să aibă parte de cea mai tare partidă de sexdin viaţa lor. Simt mereu nevoia de o schimbare,aşadar monotonia şi predictibilitatea nu ar trebui să-şi aibă locul în dormitorul lor.

Top 5 zodii de femei care te duc rapid pe culmile plăcerii. Taur

Nativele din această zodie iau mereu iniţiativa când vine vorba de o partidă fierbinte de amor. Pentru ele sexul şi iubirea sunt unul şi acelaşi lucru,aşadar sunt gata de sex încă de la prima întâlnire. În cazul tăuroaicelor,extremităţile se atrag şi,deşi sunt sunt femei responsabile,sunt seduse de bărbaţi „răi“,aşadar momentele intime vor fi intense.



Recente

Iată totul despre testele rapide pentru boli cu transmitere sexuală și cum să le faci! jpg
diferenta de varsta jpg
Cupluri fericite jpg
cuplu jpg
7 indicii ca partenerul este nesigur pe tine  Sursa foto shutterstock 1926380891 jpg
seducție  foto   Shutterstock jpg
cuplu shutterstock 764346061 jpg
Pauza erotica  Sursa foto shutterstock 2191768607 jpg
Inghetata preferata iti prezice compabilitatea in cuplu  Sursa foto shutterstock 644431765 jpg
Fexting  Ce este si cum afecteaza relatiile  Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie  foto   Shutterstock jpg
fructe  foto   Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg