Topul fanteziilor sexuale ale femeilor

1 72612 original jpg jpeg

Dacă eşti într-o relaţie de mai mult timp sau eşti căsătorită, probabil că nu-ţi mai poţi exprima atât de uşor dorinţele sexuale şi fanteziile. Rutina şi alte sentimente te pot face să te simţi jenată de partener, dar să ştii că în multe cazuri ei aşteaptă invitaţie specială. Spune-i tot ce îţi doreşti şi profită de momente preţioase în doi.

Să fie dominate

De obicei,îţi place să ştii mersul lucrurilor în casă şi la serviciu,iar în viaţa sentimentală nu mai e nimic care să te surprindă. Poţi să condimentezi tu atmosfera în dormitor.

Multe femei îşi doresc ca iubiţii lor să le ia pe sus la propriu şi să le ofere un tratament special,obligatoriu şi deloc romantic. Însă,aici e vorba doar de etalarea masculinităţii,nicidecum a agresivităţii.  

Sex în văzul lumii

Vei fi surprinsă să afli că multe reprezentante ale sexului frumos visează să facă dragoste în timp ce sunt privite cu invidie de alte femei sau cu mult interes de alţi bărbaţi.

Să facă dragoste cu bărbatul ideal

El nu există,şi oricum dacă ar fi fost,cel mai multe femei nu l-ar fi văzut,pentru că preferinţele se schimbă mereu.

Ei bine,fanteziile erotice ale femeilor includ şi sexul cu un bărbat care le adoră,le oferă clipe de neuitat şi,după clipele intime,este acolo şi ascultă absorbit de cuvinte,are pregătit mereu umărul pe care se poate plânge în voie şi înţelege întotdeauna cât de greu e uneori să fii femeie.

Să domine

Le place să fie dominate,dar şi viceversa este la fel de valabilă. Tu pe care o preferi? Da,multe femei visează la ambele variante. Vor să cucerească partenerul,să-l imobilizeze şi să-l lase să sufere de dorinţă,în timp ce se mişcă provocator în faţa lui.

Să joace rolul negativ

Dacă de obicei sunt cuminţi,liniştite şi la locul lor,în vise întruchipează personajul unei tipe sexy,care cedează greu. Aceasta este o altă fantezie erotică pe care cele mai multe femei o împărtăşesc.

Să facă sex cu fostul

În lista cu foşti iubiţi trebuie să există un personaj mai aparte,pe care l-ai acceptat în viaţa ta pentru că era tot ce nu erai tu:adică ignora regulile şi trăia aventuros.

Nu eşti singura. Multe reprezentante ale sexului frumos visează la măcar o partidă de amor cu un bărbat dur.

Sexul cu o altă femeie

Nu trebuie să ai altă orientare ca să ai această fantezie sexuală. Sexul cu altă femeie este o dorinţă frecvent întâlnită printre femei,fie că sunt mai conservatoare ori mai „deschise“ la minte.

De ce ai avea o asemenea fantezie,te întrebi? E foarte simplu! Pentru că o femeie chiar ştie ce să facă şi ce să nu facă,pentru a te simţi bine. Cel puţin în teorie.

În grup

Mult-discutatul „menage-a-trois“ nu mai este de multă vreme ceva imposibil. Cu atât mai mult în fanteziile sexuale,despre care nu-ţi cere nimeni socoteală.

Să ştii că sunt foarte multe femei care ar vrea să vadă cum e să facă sex în grup,dar nu au curaj sau le e teamă că pot strica relaţia pe care o au. Oricum,fantezia există în mintea multor reprezentante ale sexului frumos.

Amor nebun cu un necunoscut

Eşti într-o vacanţă şi întâlneşti un tip care arată interesant şi îţi face semne cu privirea că e interesat de tine. Te abţii sau intri în jocul lui?

În vise,multe femei merg mai departe şi se bucură de o partidă misterioasă cu un bărbat pe care nu-l vor mai revedea vreodată.

Orgasm oral

Visezi că iubitul tău te răsfaţă cu orice ocazie cu sex oral? Bine ai venit în clubul femeilor de pretutindeni. Cel puţin,aşa susţin studiile în domeniu. Femeile vor să li se facă sex oral,dar multe doar visează la asta,fiindu-le jenă să le ceară iubiţilor acest favor.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg