Tot ce trebuie să ştii despre online dating

1 71741 original jpg jpeg

Datingul online nu este atât de simplu pe cât pare - există nenumăraţi factori care ar putea lucra împotriva ta, de la felul în care te îmbaci pentru prima întâlnire, până la mesajele pe care vi le trimiteţi înainte de eveniment.

Ideea de dating cu un tip cunoscut pe internet nu este de a găsi un băiat bun,ci de a-l găsi pe cel mai bun. Există atât de multe opţiuni pe net,încât ar fi păcat să te mulţumeşti cu ceva de compromis. Nu te lăsa păcălită de cei care sunt îmbrăcaţi ca în revistă,de cei care pozează la bustul gol doar pentru a-şi etala pieptul perfect.

Nicio persoană nu este de unidimensională

Crează-ţi un profil care prezintă toate părţile tale. Evidenţiază diferite părţi ale personalităţii tale şi a lucrurilor care îţi plac,astfel încât să construieşti o imagine globală a ceea ce eşti tu.

Aminteşte-ţi că deţii control asupra a tot ceea ce înseamnă online dating

 Dacă nu îţi place de băieţii cu care discuţi pe net sau care se arată interesaţi de persoana ta,poţi umbla la conţinut. Adaugă poze noi,mai şterge din informaţii,adaugă unele noi,care ar putea trezi interesul tipului la care visezi. Fă-ţi un plan de joc care să te ajute să ajungi la viitorul tău iubit.

Află mai multe despre el

Pe lângă schimbul de fotografii şi deînformaţiile de bază,cum ar fi ocupaţia,studiile absolvite,ce muzică ascultaţi fiecare sau unde vă place să vă petreceţi concediul,ar trebui să mai porţi câteva discuţii cu pretendentul. Trebuie să vezi dacă reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu ai vrea să ajungeţi la restaurant şi să petreceţi câteva zeci de minute jenante în care niciunul dintre voi nu mai ştie ce să spună.

Nu îi pune pe tavă toate detaliile despre tine

Evită să îi povesteşti toată viaţa ta,din copilărie şi până în prezent. Nimeni nu ar vrea să citească romanul vieţii tale,înainte de a te cunoaşte. Şi,mai ales,evită să împărtăşeşti cu el tragediile tale,cel puţin la prima întâlnire. Atunci trebuie să vă simţiţi bine amândoi,nu să plecaţi cu ochii umflaţi de plâns.

Când te pregăteşti să mergi la prima întâlnire,păstrează-ţi stilul vestimentar

Dacă îl vei schimba,îşi va da imediat seama. Doar are contul tău de facebook şi a văzut deja toate pozele în care te-au tag-uit prietenii. Arată-te exact aşa cum eşti,dar poţi depune puţin efort atunci când te arajenzi. Chiar dacă rămâi fidelă imaginii tale,el trebuie să vadă cea mai buna versiune a ta.

Poţi să te fardezi discret

Chiar dacă în mod natural nu prea obişnuieşti să te machiezi,pentru prima întâlnire poţi să apelezi la puţin rimel şi un luciu de buze. Vei rămâne la fel de naturală,dar cu un plus de strălucire. Nu uita nici de o cremă anticearcăne,dacă ai lucrat până târziu cu o seară înainte,iar dimineaţă te-ai trezit cu noaptea în cap. ca de obicei.

Înainte de a ieşi pe uşă şi a te întâlni cu cel la care ai visat,şi pe care nu l-ai cunoscut decât în lumea virtuală,nu uita să fii pregătită pentru orice. La urma urmei,nu ştii niciodată când vei avea o întâlnire cu destinul.