Tot ce trebuie să ştii despre orgasmul feminin

1 65677 original jpg jpeg

Femeile vor să îl aibă, bărbaţii fac tot posibilul ca partenerele lor să atingă climaxul, însă de cele mai multe ori o noapte de dragoste nu se finalizează cu orgasm din partea reprezentantelor sexului frumos.

Relaxează-te

Multe femei sunt atât de conştiente de faptul că durează foarte mult pentru a ajunge la orgasm-fiindcă,într-adevăr,acestora le ia mult mai mult să atingă punctul culminant faţă de bărbaţi-încât nu mai reuşesc să se relaxeze. Iar de multe ori ele preferă să simuleze orgasmul sau să se oprească atunci când partenerul a ajuns pe culmile plăcerii. Soluţia? Nu te mai gândi la cât de mult durează partida. Lasă-te pradă plăcerii. Un studiu realizat de cercetătorii suedezi arată că relaxarea este factorul cel mai important în a ajunge la orgasm. 

Preludiul are rolul lui

Cel mai bun sex începe cu mult înainte ca hainele să cadă de pe voi. Aşadar,lasă-te fermecată de posteriorul partenerului tău,bucură-te de imaginea bicepsilor lui şi admiră-i simţul umorului. Toate astea sunt factori care contribuie la crearea unei atmosfere încărcate de sexualitate.

Ai grijă de corpul tău

Femeile îşi fac foarte multe griji cu privire la modul în care arată,mai ales atunci când sunt dezbrăcate şi se simt vulnerabile. De aceea este foarte important să fii mândră de ceea ce veziîn faţa oglinzii. Asta va avea un impact puternic atunci când faci sex şi va juca un rol important în atingerea orgasmului.

Îndrumă-ţi partenerul

Îţi place ca în timpul preludiului,partenerul să îţi mângâie fundul,spatele,abdomenul şi sânii? Atunci,dă-i de ştire. Poate că nu vrei să îi spui chiar aşa,dar îi poţi ghida mişcările. În fond,ABC-ul sexului îl învăţaţi împreună.

Încercaţi mai multe poziţii

Exploraţi diferite tipuri de penetrare pentru a afla ce anume te stimulează cel mai mult. Prima oprire:punctul G,situat la aproximativ 5 centimetri de peretele frontal al vaginului. Această zonă spongioasă se dilată în timpul excitării. Dacă nu simţi nimic,atunci încercaţi penetrarea anală sau diverse poziţii pentru sexul normal.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg