Vârsta potrivită pentru căsătorie

1 65719 original jpg jpeg

Fiecare dintre noi visează la ziua în care se va căsători. Această zi trebuie să fie perfectă din toate punctele de vedere şi mai ales să fie cu persoana pe care o iubeşti şi care o să-ţi fie alături pentru totdeauna.

În luna iulie 2015,cercetătorul Nicolae Wolfinger,care este un profesor de sociologie la o Universitate din Utah,a susţinut că probabilitatea de divorţ a fost mai mică atunci când un cuplu căsătorit aveau vârste cuprinse între 28 şi 32 de ani.

" După aceea, şansele de divorţ ajung la sfârşitul anilor 30-40. În timp ce cercetarea profesorului Wolfinger a generat un interes considerabil în mass-media, s-a întâlnit şi cu o doză de scepticism.Cuplurile tind să creadă că relaţia lor este perfectă şi că aşa va fi şi peste 30-40 de ani. Dar, de multe ori această încredere începe să scadă şi dragostea începe să dispară. Dar, acesta este un motiv întemeiat pentru care multe cupluri decid să se căsătorească. " Se potriveşte cu ideea că există partenerul care este complet,care ne va înţelege 100 %,şi pentru că suntem exact pe aceeaşi lungime de undă,toate problemele noastre vor dispărea şi vom avea o relaţie perfectă", a spus profesorul." Cred că este o iluzie,că dacă o facem în ziua aleasă,exact în modul corect,vom porni şi vom avea o căsătorie veşnică. Şi noi suntem îngroziţi de a face greşeli,aşa că ne ferim de ele,la fel ca de superstiţii."El spune că aceste superstiţii au loc, în mare parte, în ziua nunţii, în cazul în care unele cupluri vor cheltui mulţi bani pe orice, de la rochia "perfectă " la " perfecta" locaţie.Acesta crede că nu există o vârstă exactă pentru căsătorie, ci cuplurile trebuie să facă acest pas atunci când sunt pregătiţi şi când sunt gata să facă acest pas, fără să se gândească la nimic." Căsătoria este un lucru minunat. Alegem partenerii cu care ne căsătorim pentru un motiv,şi acest motiv este în mod normal,pentru a creşte. Şi creşterea implică un conflict,care de multe ori ne îngrozeşte,dar de fapt este foarte bun pentru noi."El crede că cuplurile care sunt prinse în clişeul " Te iubesc,dar nu sunt îndrăgostit de tine", suprimă diferenţele lor. Ei cred că conflictul este teribil, astfel încât acestea subminează relaţia în jurul ei."Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg