VIDEO. Paşii spre un dans de nuntă perfect

1 70470 original jpg jpeg

Orice cuplu visează la nunta perfectă, cu surprize plăcute şi oameni dragi alături. Pe lângă detaliile esenţiale de la un un astfel de eveniment se numără şi dansul mirilor. Prof. Antr. Drd. Alexandru Adrian Nicoara, de la Academia Magic Dance, ne spune cum se realizează paşii pentru dansul îndrăgostiţilor şi cât de greu se învaţă.

Click! Pentru femei:Care sunt paşii pentru prăgătirea unui dans de nuntă?

Alexandru Adrian Nicoara: În primul rând e nevoie de curaj pentru a începe cursurile de dans. În al doilea rând,dar la fel de important este alegerea unui club profesionist care să asigure realizarea unei coregrafii spectaculoase,demnă de un moment unic în viaţă,indiferent dacă mirii sunt începători sau nu în tainele dansului. Locaţia este un alt lucru pe care-l recomand atunci când vine vorba de orele de dans. Acestea ar trebui să se desfăşoare în săli speciale de dans,pentru că dacă mediul este plăcut,şi paşii de dans se vor învăţa mai uşor şi cu plăcere.

Click! Pentru femei:Cât timp durează ca un cuplu începător în ale dansului să înveţe să danseze?

 Alexandru Adrian Nicoara:Fiecare persoană are un ritm propriu de învăţare. Unii pot învăţa mai repede,alţii mai greu. Sigur este însă faptul că mai multe ore de exersare ai paşilor din coregrafie vor avea ca rezultat un dans reuşit.

Click! Pentru femei:Care sunt elementele de bază în realizarea dansul de nuntă?

Deoarece există milioane de melodii,există şi milioane de coregrafii posibile. Astfel,nu putem spune că există elemente de bază prestabilite,iar elementele coregrafice sunt specifice fiecărei melodii în parte. Şi mai ales,un profesor bun nu işi repetă coregrafia de la o pereche la alta. Vorba aceea:"Maestrul nu se repetă niciodată!"

Click! Pentru femei:Melodia pentru nuntă o alege instructorul sau viitorii miri? Cum alegi melodia perfectă?

Alexandru Adrian Nicoara:Noi incurajăm ca mirii să o aleagă. Aceasta ar trebui să fie o melodie care să placă atât miresei,cât şi mirelui,dar mai mult decât atât,să fie o piesă "a lor",care să le amintească de un moment magic din viaţa lor şi care să-i unească în momentul dansului.

Click! Pentru femei:Care sunt stilurile de dans preferate de viitorii miri?

Cu precădere se alege valsul vienez,care este,de fapt,celebrul "vals al miresei". În afară de acesta,în ultimul timp am mai observat o creştere semnificativă a colajelor,adică a mai multor părţi din melodii diferite dansate una după alta,pentru a schimba ritmul,starea de spirit şi a-i impresiona în mod plăcut pe invitaţi!

În primul rând experienţa ţi pregătirea sa. Dacă el are o cultură vastă în ceea ce priveşte dansul,dacă are studii de specialitate în domeniu şi dacă este dedicat sufletşte meseriei pe care o practică,totul va veni de la sine şi orele vor fi o plăcere pentru toate persoanele implicate!

Dacă te pregăteşti de nuntă,participă la concursul nostru şi poţi câştiga un pachet cu

sau

Academia Magic Dance oferă o gamă foarte variată de opţiuni pentru doritori. Există grupe de dans sportiv (samba,cha-cha-cha,rumba,paso doble,jive,vals lent,tango,vals vienez,slow fox şi quick step),grupe de salsa cubana şi salsa L.A.,  grupe de zumba aerobic şi ajută viitorii miri sa aibă un dans perfect la nuntă.„Magic Danceeste cel mai în vogă dance studio,la ora actuală,care ofera celor interesaţi,indiferent de vârstă,cursuri de dans,atât ca modalitate excelentă şi la modă de petrecere a timpului liber,cât şi la nivel profesional în vederea pregătirii pentru competiţii”,ne-a spus Prof. Antr. Drd. Alexandru Adrian Nicoara.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg