Scrisoarea de divorţ amuzantă a unei femei către soţ. Ce i-a răspuns acesta

1 shutterstock 511166536 jpg jpeg

Sigur că divorţul nu este un eveninement pe care îl asociem cu umorul. Dar unele persoane au găsit resursele necesare să treacă peste această etapă cu sarcasm, cum arată şi scrisorile pe care doi soţi şi le-au scris.

Iată o scrisoare în care o fostă soţie îşi varsă amarul faţă de cel de care alesese să fie împreună la bine şi la greu! Finalul este... neaşteptat:

„Dragă soţule, îţi scriu această scrisoare pentru a-ţi spune că te părăsesc pentru totdeauna. Cred că timp de şapte ani ţi-am fost o soţie bună, iubitoare şi devotată. Însă ultimele două săptămâni au fost un adevărat infern. Patronul tău m-a sunat pentru a-mi spune că ţi-ai părăsit locul de muncă, iar acest lucru a fost picătura care a umplut paharul. Săptămâna trecută, când ai ajuns acasă, nici măcar nu ai observat că m-am tuns, că ţi-am pregătit felul tău de mâncare preferatd şi că aveam o nouă lenjerie de mătase. După ce ai mâncat, te-ai uitat la emisiunile tale preferate şi ai mers direct la culcare. Nici nu mi-ai mai spus că mă iubeşti şi ai început să mă eviţi. Fie mă înşeli, fie nu mă mai iubeşti, însă, oricare ar fi motivul, eu te părăsesc. Semnat: fosta ta soţie. PS: Nu încerca să mă cauţi. Eu şi fratele tău suntem în drum spre Spania, unde ne aşteaptă o nouă viaţă”.

Ce i-a răspuns soţul

„Dragă fostă soţie, nici nu îţi imaginezi ce mare bucurie mi-ai creat cu scrisoarea pe care mi-ai trimis-o! Este adevărat că am fost căsătoriţi şapte ani, însă a spune că ai fost o bună soţie în acest interval este departe de realitate. Mă uitam la televizor pentru că astfel puteam să scap de lamentările tale. Însă păcat că acest lucru nu prea mă ajuta. Sigur că am observat că te-ai tuns săptămâna trecută, însă primul lucru care mi-a venit în minte a fost că semănai cu un băiat. Dar mama m-a învăţat că atunci când nu pot să fac un compliment, mai bine mă abţin să fac vreun comentariu. Iar atunci când mi-ai pregătit felul meu de mâncare preferat, probabil că m-ai confundat cu fratele meu, pentru că eu nu mai mănânc porc de şapte ani. Iar în legătură cu noua ta lenjerie de mătase, nu am zis nimic pentru că observasem că preţul de 50 de euro se afla încă pe etichetă şi m-am gândit că acest lucru are legătură cu faptul că fratele meu tocmai îmi ceruse aceşti bani chiar în dimineaţa respectivă. Totuşi, în ciuda tuturor acestor lucruri, sper că vom putea să ne mai dăm o a doua şansă. Acum două săptămâni, când ai auzit că mi-am părăsit locul de muncă, tocmai câştigasem marele premiu la loterie, de 20 de milioane de euro şi m-am gândit să-ţi fac o surpriză cumpărând bilete pentru a merge împreună în Jamaica. Însă când am ajuns acasă, tu plecasei deja. Presupun că nimic nu se întâmplă fără un motiv. Sper să ai viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu mi-a spus că după scrisoare pe care mi-ai trimis-o nu mai ai nicio şansă să obţii vreun ban de la mine. Ai grijă de tine. Semnat: fostul tău soţ, actualmente liber. PS: Nu ştiu dacă ţi-am spus vreodată: fratele meu, Carl, s-a născut, de fapt, Carolina. Sper că asta nu-ţi va crea probleme”.Recente

cuplu certat jpeg
Indifelitate jpg
cuplu  shutterstock 1673456887 jpg
barbat si femeie shutterstock 149223914 jpg
cuplu  man g580e3df0f 1280 jpg
medicamente  barbat  shutterstock 2019419141 jpg
relatii toxice violeta moisa util mic mp4 thumbnail png
inel logodna  cerere casatorie  love g2cc41c38e 1280 jpg
cuplu  shutterstock 2086941742 jpg
Cuplu jpg
mireasa  pixabay bride gc93a96564 1280 jpg
sampanie shutterstock 263409551 jpg
Cerere in casatorie jpg
femeie shutterstock 2120630525 jpg
prezervative  condoms g2fdfee469 1280 jpg
cuplu in pat shutterstock 662146600 jpg
femeie ruj rosu shutterstock 151548218 jpg
florarie Brasov jpg
sarut shutterstock 139884175 jpg
barbat si femeie shutterstock 537199063 jpg