10 reguli pentru striptease ca la carte VIDEO

1 73122 original jpg jpeg

Ţi-ai imaginat de multe ori cum ar fi să-ţi suprinzi iubitul cu un dans sexy, exact ca în filme? Pentru ca planul tău să decurgă aşa cum ţi-ai imaginat, urmează aceste 10 reguli pentru striptease ca la carte!

 Alege lenjerie sexy 

Atunci când îţi alegi hainele ai grijă să te îmbraci în mai multe straturi,iar hainele să nu fie foarte strâmte,deoarece în caz contrar nu te vei putea mişca în voie. Din arsenalul de seducţie nu trebuie să lipsească pantofii cu toc şi o lenjerie sexy.Pentru ca totul să fie mai incitant îl poţi ruga pe el să te dezbrace de lenjeria intimă.

  Pregăteşte scena  

Pentru ca scena să fie cât mai intimă stinge toate luminile puternice şi lasă doar una difuză. Pregăteşte un scaun pe care el să stea,dar ai grijă să îndepărtezi din calea ta orice obstacol sau piesă de mobilier care te-ar putea incomoda. Nu e nimic sexy în a te lovi de fotoliu sau masă atunci când dansezi.

  Pune muzică specială  

Cântecul ales nu trebuie să fie foarte ritmat,deoarece te va determina să te grăbeşti şi nu vei avea timp să te dezbraci şi să dansezi în acelaşi timp. Îţi sugerăm „S&M“ de la Rihanna,„Dirty Laundry“ de la Bitter sweet sau „Crazy“ de la Aerosmith.

  Atenţie la ce faci cu mâinile  

Mângâie-te pe corp,insistând pe gât şi pe piept sau alte locuri pe care vrei să le scoţi în evidenţă. Ridică din când în când marginile hainelor,fără însă să le dai jos de tot.

  Joacă-te cu părul  

Dacă ai părul lung atunci ai la-ndemână una dintre cele mai puternice arme de seducţie. Aşadar,din când în când,trece mâna prin păr şi scutură din cap.

  Contact vizual  

Dacă te uiţi în ochii lui,din când în când,atunci îi vei demonstra că ai încredere în tine şi în puterea ta de seducţie Nu-l fixa însă cu privirea,deoarece vei strica tot momentul.

  Transformă bluza în cătuşe  

Când tragi bluza peste cap nu o scoate de tot,ci las-o pentru câteva secunde la încheieturile mâinilor,ca şi cum ai avea cătuşe. Joacă-te cu această imagine,după care arunca bluza pe jos ca şi cum nu ai mai îmbrăca-o niciodată.

Mişcări lente

Stripteasul nu trebuie să fie un moment rapid,în care să renunţi la haine între câteva mişcări de dans. Fiecare mişcare trebuie să fie mai lentă,să-ţi arcuieşti spatele şi să ai mişcări de bazin.

Poziţii lascive

Aşază-te pe jos sau foloseşte un scaun pentru anumite poziţii,astfel încât mişcările să fie cât mai lascive şi să-ţi incite iubitul.

Atingeri seducătoare

Chiar dacă tot acest spectacol este pentru el,asta nu înseamnă că trebuie să-l ignori şi să fii concentrată doar la dans. Din când atinge-l sau sărută-l,dar nu-l lăsa să-ţi întrerupă dansul.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg