4 poziţii sexuale care-ţi sabotează orgasmul

2 shutterstock 1127068472 jpg jpeg

Mulţi bărbaţi preferă poziţiile sexuale în care pot controla unghiul de penetrare şi de multe ori acestea nu presuspun stimularea clitorisului pentru ca femeile să atingă punctul culminant. Şi,din moment ce mai mult de 80% din femei se bazează pe stimularea clitorisului în timpul actului sexual,nu e de mirare că nu pot atinge punctul culminant.

Poziţia misionarului

Este o poziţie sexualăcare permite contactul vizual. Dar,clitorisul este neglijat,multe femei neputând avea orgasm.

Soluţia:Încolăceşte picioarele în jurul partanerului. În timpul mişcărilor înainte-înapoi,indiferent de cine e deasupra,mişcaţi-vă în aceleaşi direcţii.

Ea deasupra şi cu spatele la partener

La fel ca şi în cazul poziţiei misionarului,clitorisul este neglijat,motiv pentru care multe femei nu se pot bucura de marele „O“,aşa cum mai este numit orgasmul.

Soluţia:Roagă-ţi partenerul să-şi folosească mâinile sau un vibrator pentru a-ţi stimula clitorisul,în special atunci când te mişti de sus în jos. În felul acesta,amândoi veţi avea de câştigat.

El în picioare şi ea încolăcită în jurul bazinului

Această poziţie,pare foarte uşor de pun în practică în filme,dar este provocatoare,căci,nici înălţimea şi nici unghiul de penetrare nu le ajută pe femei să aibă orgasm.

Pune-ţi un picior pe un scaun sau pe o altă piesă de mobilier pentru a combate diferenţa de înălţime şi depărtează mai mult picioarele,astfel încât partenerul să poată să-şi pună braţul în jurul sau sub tine,pentru a-ţi stimula clitorisul în timpul actului sexual.

Câinele

La fel ca şi cazul celorlalte poziţii sexuale,nu există niciun contact clitoridian uşor în această poziţie sexuală,iar unele femei spun că partenerii le penetrează mult prea adânc,sexul transformându-se într-o experienţă dureroasă pentru ele.

Spune-i partenerului când începi să simţi un disconfort. Aceasta este o poziţie bună pentru a stimula punctul G. Recomandate în această poziţie sunt mişcările scurte,rapide,consistente.