5 adevăruri despre relaţiile moderne

1 67880 original jpg jpeg

Dacă pe vremea părinţilor noştri declaraţiile de dragoste se transmiteau prin scrisori, iar primul sărut era mai mult furat după câteva întâlniri, astăzi lucrurile evoluează mult mai repede. Iată ce s-a schimbat!

Relaţia are loc pe reţelele sociale

În timp ce acum 10 ani cuplurile petreceau ore la telefon,împărtăşindu-şi şi cele mai intime gânduri,acum toată lumea comunică prin mesaje pe telefon,iar declaraţiile de dragoste au loc pe reţelele sociale prin intermediul comentariilor. Sentimentele sunt exprimate cu ajutorul semnelor ce indică feţe vesele sau triste,iar magicul „te iubesc” este spus cu uşurinţă de la prima întâlnire.

Nimeni nu-şi mai face planuri

Dacă acum câţiva ani ieşirile în oraş erau stabilite cu câteva zile înainte şi nimeni şi nimic nu putea să le amâne,astăzi primim invitaţii la evenimente în ultimul moment sau suntem invitaţi tot prin intermediul reţelelor sociale la diferite întâlniri,unde promitem că o să ajungem,deşi de cele mai multe ori nu ne ţinem de cuvânt.

Citeşte şi:

7 semne că ai o relaţie toxică

10 sfaturi de care să ţii cont într-o relaţie

Angajamentele provoacă panică

Din ce în ce mai puţine persoane caută o relaţie stabilă şi serioasă,deoarece astfel îşi iau un angajament că le vor fi fideli partenerilor şi vor fi mereu alături de ei când vor avea nevoie. Astăzi sunt încurajate relaţiile deschise,în care partenerii se întâlnesc când au timp ţi nu se sfiesc să iasă în public alături de alte persoane.

Sentimentele nu mai sunt menajate

Ţi-ai găsit pe altcineva sau pur şi simplu te-ai plictisit de persoana de lângă tine şi vrei o schimbare? Cel mai simplu mod prin care te poţi despărţide cineva,fără să fie nevoie sa vorbeşti cu ea,este să-i transmiţi un mesaj pe telefon. Aşa vei evita să vezi surpriza de pe faţa ei şi evenutalele lacrimi.

Tentaţii la fiecare pas

Reţelele de socializare sunt o bună ocazie pentru a cunoaşte alte persoane,chiar şi unele aflate la mii de kilometri distanţă. Astfel relaţiile încep să aibă altă însemnătate,în care vorbele de iubire se transmit prin mesaje sau comentarii la poze.