5 genuri de băieţi de care să te fereşti

1 71149 original jpg jpeg

Ce bine ar fi dacă ar exista nişte semne de avertizare pentru băieţii de care este bine să ne ferim. Astfel am evita întâlnirile eşuate şi relaţiile de scurtă durată care se termină cu lacrimi şi crize de furie.

Nu contează cine eşti,cât de mult îţi doreşti să îl găseşti pe alesul inimii sau de cât timp eşti singură. Fă-ţi o favoare şi evită aceste 5 genuri de băieţi orice ar fi:

Genul de băiat credincios

Acesta este tipul frumos,şarmant,în plasa căruia cad foarte multe fete. El te va lăsa să faci tot ce îţi doreşti,căci unicul lui scop pare a fi acela ca tu să fii fericită,chiar şi când vine vorba de viaţa spirituală. Merge cu tine la biserică,îţi cunoaşte părinţii,pare foarte educat şi are o conduit morală ireproşabilă,aşa că,de ce ai fugi de el? În adâncul sufletului său,acesta nu este atât de liniştit pe cât pare. El nu este neapărat atras de învăţăturile bisericeşti,ci doar de ideea de a face ceea ce se aşteaptă lumea să facă. Iar când îşi pierde interesul,te lasă baltă şi se duce la alta.

Genul de băiat cu „vino încoace”

Nu ştii prea bine ce are acest băiat,dar sigur te fascinează. Însă fii sigură că nu eşti singura care este fermecată de el. Te face să îţi doreşti să îl cunoşti din ce în ce mai bine. Ştie ce să spună,când să spună,însă îţi poţi da seama că nu este pentru tine,atunci când vezi că discursul lui nu se potriveşte cu faptele. Aşa că fă-ţi o favoare şi stai departe de el.

Genul de băiat cu planuri mari de viitor

Tipul ăsta are o viziune puternică asupra viitorul său. Un pic prea puternică. Când se uită la tine,te analizează să vadă dacă corespunzi planurilor sale pentru următorii 5 ani. Căsătoria pentru el este doar o parte dintr-o imagine controlată cu atenţie,şi dacă se gândeşte să întemeieze o familie cu tine,se aşteaptă să spui pur şi simplu „da”,aşa cum se aşteaptă ca pe viitor să fii de acord cu toate deciziile lui. El are nevoie de tine. Tu,cu siguranţă,nu ai nevoie de el. Uită-te după un om altruism,pentru că numai acel tip de băiat te poate iubi aşa cum meriţi să fii iubită.

Genul de băiat indecis

Acum pare topit după tine,acum îţi găseşte o tonă de defecte,încât nu mai înţelegi de ce te-a mai invitat în oraş. Dar nu trece mult şi redevii femeia visurilor lui. Ce trebuie să ştii este că această fază nu este doar o toană de moment,ci este doar o mică parte din ceea ce te aşteaptă dacă îţi vei petrece viaţa alături de el.

Genul de băiat care nu vrea să se maturizeze

Tipul ăsta te va face să te simţi mai mult ca mama lui,decât ca prietena lui. El va vrea să ai tu grijă de el chiar de la primele întâlniri. Şi e posibil să-ţi placă la început,pentru că te va face să te simti importantă. Dar,ceea ce e posibil să nu realizezi este că viaţă lângă acest băiat va deveni rapid imposibilă. Să trebuiească să strângi mereu hainele după el,să îi faci listă cu ce trebuie să cumpere,să îi pregăteşti mâncarea favorită,să pui masa pentru el şi să aduni apa din baie,ori de câte ori face duş. Spală vasele,dă cu aspiratorul,calcă etc. Iar când se strică o ţeavă sau se arde un bec,fie te descurci singură,fie chemi un specialist. El este prea delicat pentru a se pricepe la de astea.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg