5 gesturi pe care le face doar un bărbat cu adevărat îndrăgostit

1 74778 original jpg jpeg

E atât de îndrăgostit de tine cum eşti şi tu de el? Dacă aceasta este întrebarea care te frământă, află din aceste 5 gesturi dacă te iubeşte cu adevărat!

Te va respecta

Respectul este baza oricărei relaţii. Dacă un bărbat nu respectă femeia cu care este şi o vede doar ca pe un mod de a-şi îndeplini fanteziile sau ca pe cineva de care doar are nevoie,atunci nu o iubeşte cu adevărat. Este posibil să ţină la ea,dar să nu fie îndrăgostit. Dacă un bărbat iubeşte,atunci nu-i va da ordine femeii de lângă el,ci o preţui şi-i va cere sfatul ori de câte ori vrea să facă ceva care-i implică pe amândoi.

Va fi sincer cu tine

Atunci când la mijloc nu sunt sentimente,partenerul tău va încerca să joace rolul bărbatului perfect. Dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine nu va încerca mereu să-ţi facă pe plac,doar,doar vei accepta să-ţi petreci noaptea cu el. Nu-ţi va face promisiuni greu de îndeplinit,ci dimpotrivă,îţi va spune spune atunci când ceva nu funcţionează în relaţia voastră.

Va ţine minte lucrurile importante

Şi când vine vorba de lucrurile importante nu mă refer doar la data de naştere sau a aniversării voastre. Un bărbat îndrăgostit va ţine minte care este cântecul tău favorit sau ce cafea îţi place să bei. Atenţia la detalii îţi arată că el este preocupat de tine,de nevoile tale şi că vrea să te răsfeţe.

Citeşte şi:Top 6 zodii nesuferite într-o relaţie

Va încerca să fie o persoană mai bună

Se spune că dragostea poate să mute munţii din loc. Dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine,atunci va face tot ce-i stă în putere să devină o persoană mai bună din toate punctele de vedere,deoarece ştie că tu meriţi acest lucru. Va fi mai atent cu tine,te va asculta,te va întreba dacă ai nevoie de ajutor şi nu se va feri să facă orice îi ceri.

Va lupta pentru ca relaţia să meargă

Este imposibil ca într-o relaţie să nu apară certuri,de cele mai multe ori dintr-un motiv banal. De obicei femeile au tendinţa să cedeze primele,în căutarea unei căi de împăcare. Atunci când un bărbat face tot ce-i stă în putinţă pentru a aplana conflictul,este semn că iubeşte cu adevărat. Nimic nu va fi prea puţin pentru a-şi ţine lângă el femeia iubită.

Citeşte şi:Semne că eşti gata de o nouă relaţie