5 lucruri care-ţi sabotează relaţia

1 74381 original jpg jpeg

Nu există relaţie perfectă, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i permiţi orice partenerului tău. Vezi care sunt lucrurile la care trebuie să fii atentă deoarece în timp pot pune capăt poveştii tale de dragoste.

Nu ai intimitate

Dacă partenerul tău îţi caută prin telefon,prin geantă sau urmăreşte orice mişcare pe care o faci pe reţelele de socializare,înseamnă că aveţi o problemă serioasă în ceea ce priveşte comunicarea şi încrederea. Dacă el ar fi sigur de sentimentele tale,nu ar mai fi tentat să-ţi invadeze spaţiul personal. Totuşi,dacă el are încredere în tine şi continuă să te cerceteze,este un semn că ai un partener extrem de posesiv,iar atitudinea sa poate roda în timp relaţia.

Îţi răspunde greu la mesaje

Poate că e foarte ocupat la locul de muncă,dar acesta nu este un motiv să-ţi răspundă la mesaje sau la telefon la câteva ore după ce l-ai căutat. Faptul că te evită,sau că nu ştii pe unde umblă cu orele,este un semn evident că aveţi probleme de comunicare.

Nu-ţi acordă suficientă atenţia în mediile virtuale

Fiecare din voi aveţi cont pe o reţea de socializare,dar tu eşti cea mai activă în ceea ce priveşte postarea de fotografii sau mesaje pe profilul lui. Dacă relaţia este la început este un lucru normal,deoarece încă nu te cunoaşte,dar dacă aţi depăşit deja pragul câtorva luni ar trebui să fie mândru să pună poze cu voi.

Gelozia,bat-o vina

Nu suportă să-ţi petreci timpul cu vechii tăi prieteni,şi-i sare ţandăra ori de câte ori i se pare că un bărbat se uită după tine. Puţină gelozie te poate flata pentru că este o dovadă cât de mult ţine la tine,însă dacă gelozia este exagerată poate fi un motiv întemeiat pentru a încheia o relaţie.

Prea multe argumente

Încerci să-ţi expui punctul de vedere,dar el vine cu multe argumente doar ca să-ţi dovedească că el are dreptate şi tu greşeşti? Chiar îţi doreşti să ai alături pe cineva toată viaţa care să-ţi spună ce trebuie să faci şi când?

Citeşte şi:

Soluţii pentru o relaţie în criză

10 sfaturi de care să ţii cont într-o relaţie