5 mituri despre sex

1 80760 original jpg jpeg

Ca femeie, cu siguranţă ai auzit la fel de multe mituri despre sex aşa cum au auzit şi bărbaţii. Chiar dacă ele există de multă vreme şi s-au tot perpetuat, poate ar trebui să verifici înainte să te încrezi în simple cuvinte.

Bărbaţii se gândesc la sex la fiecare 7 secunde

Faptul că bărbaţilor le zboară adesea gândul la sex nu mai este un secret pentru nimeni, dar asta nu înseamnă că se gândesc mereu la acest lucru la un anumit număr de secunde. Studiile arată că bărbaţii se gândesc din când în când la sex, mai mult ca femeile, însă nici acestea nu sunt scutite de imaginaţie erotică şi fantezii. Peste 70% dintre femei se gândesc la sex chiar de câteva ori pe zi, în funcţie de perioada hormonală prin care trec.

Sexul arde multe calorii

Experţii estimează că o partidă de 30 de minute arde în jur de 85-150 de calorii. Teoretic, trebuie să arzi peste 2000 de calorii pentru a pierde o jumătate de kilogram din greutatea corporală. Şi să fim serioşi, cine face sex 30 de minute fără oprire când media este de maximum 5 minute? În plus, cea mai mare creştere a ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale în timpul sexului apare numai pentru 15 secunde.

Numai femeile mimează orgasmul

Deşi despre mimarea orgasmului se spune că este o chestiune strict feminină, ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa! Ştiai că 25% din bărbaţi au simulat orgasmul cel puţin o dată în viaţă? Bărbaţii mimează orgasmul fie atunci când sunt inhibaţi de parteneră (mai ales în cazul în care fac dragoste pentru prima oară sau când au o iubită nouă), fie pentru că nu vor să îşi dezamăgească partenera.

Mărimea contează

Ca femeie, este normal să îţi doreşti mai mult. Însă, când vine vorba de mărimea organului sexual masculin, se pare că mai importantă decât lungimea este tehnica de satisfacere erotică. În plus, s-a dovedit că misteriosul punct G, „responsabil” de producerea orgasmului feminin, se află la o distanţă de doar trei-cinci centimetri de intrarea în vagin.

Sexul afectează performanţele sportive

Această teorie a fost dezbătută îndelung, antrenorii sfătuindu-i adesea pe sportivi să se abţină de la sex înainte de jocuri importante sau competiţii. Potrivit teoriei, gândul pe care îl ai când practici abstinenţa creează o energie în organism şi o agresiune, care pot fi utile când vine vorba de activitatea fizică. Cu toate astea, cercetările recente sugerează că sexul are un impact redus asupra performanţei atletice.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg