5 situaţii în care să nu faci sex

probleme după sex jpeg

Relaţiile sexuale trebuie să fie satisfăcătoare şi cu beneficii pentru ambii parteneri. De aceea, este important să ştii când se poate şi când nu. Pentru că, există anumite situaţii în care ar trebui să gândeşti de două ori.

Pe lângă reducerea nivelului de stres,prin sex sunt arse calorii,te conectezi cu partenerul şi te bucuri de mai multă plăcere. În plus,este dovedit ştiinţific că sexul ajută la menţinerea sănătăţii fizice şi mentale. De asemenea,există situaţii în viaţă în care relaţiile sexuale nu sunt o opţiune,şi chiar nu sunt recomandate pentru sănătate.

Evită următoarele situaţii:Când apare durere în timpul actului sexual

Durerea în timpul actului sexual este cunoscută sub numele de dispareunie. Acestea ar putea fi provocate de bacterii,plăgi la nivelul părţii externe a organului genital (vulva) şi endometrioză. Sexul este un joc,iar ambele părţi trebuie să se bucure de el în mod egal.

Ar putea fi,de asemenea,cauzate de probleme psihologice,cum sunt traumele,insecuritatea,lipsa de dorinţă,probleme în relaţie.

primare includ infecţii,tăieturi şi răni în zona genitală,care ar putea fi,de asemenea,cauzate de bolile cu transmitere sexuală. În acest caz,trebuie mers la un specialist pentru a evalua problema.

Sex în timpul menstruaţiei

Există o mulţime de îndoieli cu privire la această situaţie. Dar răspunsul este simplu:în cazul în care ambele părţi sunt sănătoase,nu există contraindicaţii reale pentru acest lucru,mai ales în relaţiile monogame.

Unii oameni se simt inconfortabil în prezenţa sângelui,cu toate acestea,în acest caz trebuie să vorbeşti cu partenerul tău şi să fie foarte sincer cu privire la acest lucru. Dacă nu eşti într-o relaţie stabilă,nu ar trebui să faci sex neprotejat,deoarece acesta este un moment propice în care infecţiile se pot răspândi prin sânge.

Dacă există o infecţie a tractului urinar

Pentru o femeie este greu să aibă relaţii sexuale atunci când suferă de o infecţie a tractului urinar. Nu există satisfacţie,deoarece vaginul este atât de aproape de uretră (cele două sunt despărţite de un simplu muşchi),şi actul sexual poate irita de fapt uretra.

Acest lucru se întâmplă în primul rând,atunci când sexul este foarte puternic sau rapid. Acest lucru ar putea cauza laceraţii la uretră. Nu este recomandabil să faci

în timpul tratamentului,care durează în jur de trei zile.

Când imunitatea este scăzută

Orice persoană care are imunitatea scăzută este predispusă la riscul de a contracta infecţii în timpul actului sexual. Alte boli,mai puţin grave,cum sunt febra şi gripa,necesită,de asemenea,o atenţie deosebită în timpul sexului,deoarece efortul fizic ar putea prelungi momentele de recuperare.

În timpul sarcinii cu risc

Acesta încă este un subiect tabu pentru multe cupluri căsătorite. În primul rând,în al treilea trimestru de sarcină,atunci când burta a crescut considerabil,unele persoane se tem să nu fie rănit copilul,sau să crească riscul unei naşteri premature. Dar schimbările hormonale ar putea creşte de fapt,dorinţele sexuale,ceea ce ar putea chiar întări şi mai mult legăturile dintre cei doi în acele momente.

Credit foto:www.steptohealth.comRecente

bărbat și femeie foto  Shutterstock jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
atractie cuplu jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg