5 trucuri prin care să-ţi aduci partenerul pe culmile plăcerii!

1 64833 original jpg jpeg

Eşti în pană de idei şi nu ştii ce să mai faci ca să-ţi dezlipeşti partenerul din faţa televizorului sau a pc-ului şi să-l duci în dormitor? Avem soluţii!

Munceşte prea mult şi în mare parte a timpului liber îl vezi tot cu laptopul în braţe? Experţii în domeniu de la thatspersonal.com dezvăluie câteva modalităţi simple şi de ajutor pentru rezolvarea acestei probleme casnice tot mai des întâlnită în cuplurile moderne.

Trezeşte-i simţurile!

Gândeşte un plan de cucerire,amenajând un decor cu lumânări parfumate,uleiuri afrodisiace şi loţiuni de masaj.Alege arome care îi încântă simţurile,cum ar fi ulei cu floarea pasiunii sau,dacă îi place,cu miros vanilat ori de ylang-ylang.

Ori află ce arome îl relaxează şi îi dezmorţeşte apetitul pentru sex. Poate preferă mireasma de lemn de santal sau de cidru. Indiferent de aromă,nu rata masajul cu uleiuri esenţiale,care trebuie să fie lent,seducător şi fiecare colt de piele să fie atins.

Literatura erotica are efect garantat

Hrăneşte-i imaginaţia cu literatură erotică,cum sunt „Decameronul“ – Giovanni Boccaccio,„Kamasutra“ sau „Luni de Fiere“ – Pascal Bruckner.

Uneori,cuvintele scrise explicite au impact mai mare asupra psihicului chiar şi decât clipurile video.

Orgasmul minţii influenţează starea de bine şi creşte libidoul şi dorinţa de performanţă în aşternuturi.

Inventaţi jocuri neastâmpărate

În timpul unui act sexual intens,încearcă să afli ce dorinţe arzătoare are şi le ţine ascunse de jenă sau,pur şi simplu,pentru că tu i-ai lăsat impresia că activitatea în pat trebuie să fie limitată.

După ce îţi oferă câteva indicii,inventaţi împreună altfel de jocuri,care să vă ajute să puneţi în aplicare treptat dorinţele voastre sexuale.Există o mulţime de jocuri online care vă pot stimula mintea şi imaginaţia.

Jucaţi roluri

După ce ai descoperit care sunt cele mai neastâmpărate fantezii intime ale sale,condimentaţi atmosfera în dormitor jucând roluri pentru care aveţi nevoie de costumaţii.

Cele mai des utilizate sunt cele de marinar,asistentă,profesoară,elevă,poliţist(ă),dar imaginaţia voastră este infinită şi puteţi inventa tot felul de roluri care să vă ajute să ieşi din impas.

Plictiseala în cuplu este o etapă peste care este aproape imposibil să nu o depăşiţi,dacă vreţi ambii parteneri.

Poartă lenjerie provocatoare

Stilul acesta de lenjerie nu se va demoda niciodată şi găseşti tot felul de modele în noile colecţii ale marilor designeri de modă.

Puneţi în valoare atuurile feminine purtând lenjerie cât mai provocatoare,care să dezvăluie părţi importante ale trupului tău,dar să nu arate chiar tot.

Deşi îţi ştie corpul din cap până la unghia mică de la picior,joacă-te cu imaginaţia lui şi fă-l să te dorească aşa cum a făcut-o prima dată când aţi făcut dragoste.

Partea excelentă de acum este că nu mai aveţi temerişi emoţii ca la început,pentru că vă ştiţi trupurile,vi le-aţi acceptat şi iubit,iar acum tot ce trebuie să faceţi este să vă doriţi să le redescoperiţi.