6 lucruri care alungă monotonia

1 80454 original jpg jpeg

Weekendul este perfect pentru cuplurile care nu se văd în timpul săptămânii, pentru că în acele două zile pot face mai multe lucruri împreună. Dacă vrei să-i pregăteşti o surpriză partenerului şi să alungi monotonia din relaţia voastră, iată câteva idei distractive:

Mergeţi în parc

Bucuraţi-vă de primăvară mergând în parc. Plimbaţi-vă cu bicicleta, staţi pe malul lacului, mâncaţi îngheţată, daţi-vă cu rolele, în carusel sau în roată. Fiţi din nou copii, bucurându-vă aşa cum o făceaţi când eraţi mici.

Mergeţi la un centru spa

Relaxaţi-vă şi răsfăţaţi-vă la un centru spa. Masajul este un tratament minunat, care vă ajută să vă eliberaţi de tensiunea acumulată în timpul săptămânii. În plus, puteţi merge la piscină. Dacă vă place să înotaţi şi să staţi în apă, atunci este destinaţia perfectă pentru voi.

Mergeţi într-o drumeţie cu cortul

Nimic nu este mai frumos decât privirea unui cer înstelat, nu-i aşa? Bucuraţi-vă de frumuseţea nopţii împreună cu partenerul, ţinându-vă în braţe şi şoptindu-vă lucruri frumoase. Planifică o drumeţie, pregăteşte cortul şi plecaţi împreună într-o drumeţie de neuitat.

Mergeţi la karaoke

Nu contează dacă aveţi voce sau nu – doar strigaţi cuvintele cântecului vostru preferat. La urma urmei, melodiile sunt cele mai bune scrisori de dragoste, nu-i aşa? Pe lângă faptul că este un mod convenabil de a vă arăta afecţiunea, mergând la karaoke o să vă distraţi, râdeţi şi eliberaţi de stres. În plus, este modalitatea prin care petreceţi timp împreună.

Mergeţi la munte

Temperatura de primăvară este ideală pentru o mini-excursie la munte. Aerul curat, natural, frumuseţea peisajelor, toate au un efect pozitiv asupra voastră. O astfel de experienţă vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine. Iar dacă amândurora vă place să petreceţi timpul în natură, cu siguranţă o să-l încânte ideea.

Mergeţi la grădina zoologică

Cât timp a trecut de când nu aţi mai fost la grădina zoologică? Probabil că mult, posibil din copilărie! Mersul la grădina zoologică din oraş este o experienţă pe care majoritatea cuplurilor ar trebui să o aibă, mai ales dacă vă plac animalele.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg