6 poziţii pentru o experienţă intensă

1 71181 original jpg jpeg

Pentru ca ambii parteneri să se bucure de sex, este necesar ca penetrarea să fie intensă, iar asta nu e posibil decât din anumite poziţii.

Fie că eşti adepta poziţiilor clasice sau că doreşti să încerci ceva nou,mai jos vei descoperi ce trebuie să faci pentru ca experienţa să fie una de neuitat.

1. Bărbatul deasupra

Când el este cel care conduce partida,partenera are posibilitatea să îşi încolăcească picioarele pe el,ceea ce face ca partida să fie un adevărat succes.

2. Pe la spate

Această poziţie sexuală este preferata bărbaţilor,încurajând  penetrarea profundă atunci când femeia stă culcată,cu faţa în jos şi cu fundul ridicat. Kama Sutra descrie modul în care un cuplu poate ajunge în această ipostază sexuală. Începeţi prin a îngenunchia. Bărbatul va sta în spatele tău. Apoi,în timpul actului sexual,te apleci uşor în faţă,până când faţa ta ajunge la nivelul patului sau a podelei (depinde unde are loc partida). Pentru ca poziţia să fie mai comodă,poţi îndoi braţele,să te sprijini pe ele.

3. Fata deasupra

Acesta este o poziţie perfectă pentru femei,deoarece stimularea clitorisului şi a vaginului este maximă. Tu dictezi ritmul şi intensitatea,poţi fie să te mişti lent,în faţă şi în spate,fie grăbeşti mişcările. Poţi încerca viteze diferite pentru a condimenta puţin partida. Cel mai sigur,el va sta întins pe spate,tu deasupra,în genunchi,cu faţa spre el. Poţi să încerci şi cu spatele,senzaţia fiind complet diferită.

4. Stilul doggy

În această poziţie ambii parteneri stau în picioare. Tu stai cu spatele la el,eventual puţin aplecată în faţă. Astfel,penetrarea este una profundă,iar experienţa va fi plăcută pentru ambii parteneri.

5. Nicovala

Aceasta este o variantă a poziţiei misionarului. Femeia stă întinsă pe spate,cu faţa în sus,dar ridică picioarele pe umerii bărbatului. Nu mai trebuie precizat câtă plăcere înseamnă asta pentru amândoi.

6. În aer

Nu este deloc greu când ai un iubit puternic. Pur şi simplu trebuie să te ţină în braţe,sprijinită de un perete,în timp ce braţele şi picioarele tale sunt încolăcite pe el. Poţi ridica şi doar un singur picior. Dar vorbim de experienţe diferite.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg