6 secrete pe care nu le ştiai despre erecţie

Secrete despre erecție

Ce mai poţi afla despre spermă şi testicule? Ai spune că de-a lungul timpul s-au descoperit o mulţime de lucruri interesante şi totul este cât se poate de clar despre erecţie. Este, însă, foarte posibil să nu ştii totul pe această temă. Citeşte şi verifică dacă aveai cunoştinţă de aceste secrete!

Sunt penisuri şi penisuri,dar când vine vorba de erecţie,lucrurile nu sunt chiar diferite. Ce-i drept,însă,acest proces poate fi de trei feluri. Ţi-ai dat seama care sunt? Îţi spunem noi!

3 tipuri de erecţie

Practic,se poate ajunge la acelaşi deznodământ în trei moduri diferite. Erecţia reflexogenă apare în urma unui contact fizic,erecţia psihogenă este produsă de stimularea audiovizuală şi fantastică,iar erecţia nocturnă,evident,se manifestă în cursul nopţii,în somn. Ultimele două tipuri de erecţie nu se produc intenţionat şi pot lua persoana respectivă prin surprindere,spune teoria în domeniu.

Fumatul şi alcoolul sunt inamicii erecţiei

Dacă înainte să facă sex iubitul tău bea un pahar-două de vin şi fumeazăca să prindă curaj,cel mai probabil ai observat că îi trebuie mai multă muncă de lămurire pentru o erecţie sănătoasă. Asta pentru că tutunul şi alcoolul afectează erecţia şi predispun la tulburări erectile,iar cu această problemă se confruntă din ce în ce mai des bărbaţii tineri.

Sexul oral creşte potenţialul

Un studiu în domeniu a scos la iveală că bărbaţii care sunt răsfăţaţi cu sex oral înainte ca penisul lor să intre în erecţie se mândresc cu măsurători mai spectaculoase. Mai precis,dacă îşi măsoară penisul erect după sex oral fără finalizare,bărbaţii pot observa că au organul vizil mai mare decât dacă nu sunt ajutaţi. Nu o spunem noi,au descoperit-o oamenii de ştiinţă.

Masturbarea face diferenţa

Dacă partenerul tău se masturbeazăcu câteva zile înainte să faceţi sex,când o să fiţi împreună,penisul său va fi invadat cu mai mult sânge,care să-l stimuleze,şi vă puteţi bucura împreună de un penis erect la maximum. La această concluzie a ajuns specialistul în terapie sexuală Ian Kerner.

Mărimea contează

Serios,mărimea chiar contează,dacă e să ne referim la mărimea corpului în întregime. Bărbaţii supraponderali şi mai ales cei obezi se confruntă cu un nivel de testosteron mai scăzut,iar asta duce la disfuncţii erectile. Este foarte important ca nu doar tu să fii atentă la siluetă,ci şi partenerul tău,dacă vreţi să vă bucuraţi de o viaţă sexuală sănătoasă şi cu satisfacţii.

Prezervativele ucid plăcerea

Nu suportă prezervativele? Ştie el ceva! Un studiu recent publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală a descoperit că unii bărbaţii au probleme de erecţie când intră în contact cu prezervativul. Soluţia constă în extra-stimulare şi timp mai mult acordat acestui proces,pentru ca erecţia să dureze mai mult.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg