6 sfaturi pentru un zâmbet fotogenic

1 70600 original jpg jpeg

Cu atâtea selfie-uri şi instantanee, un zâmbet trebuie să fie întotdeauna pregătit în faţa camerei de fotografiat. Din fericire, nu trebuie să fi binecuvântat genetic, pentru ca zâmbetul tău să strălucească.

Poartă un zâmbet de „paradă”

Zâmbetele frumoase sunt blânde şi naturale.Zâmbeşte ca şi cum ai fi la o paradă.Cu alte cuvinte,găseşte un zâmbet care să te avantajeze o lungă perioadă.Când zâmbeşti uşor,faţa ta pare relaxată.Gurase deschide discret,iar buza de jos se potriveşte curbei dinţilor de sus.Vei simţi marginile dinţilor de sus că îţi vor atinge uşor buza de jos.Obrajii se vor ridica puţin,dar nu foarte mult.Este opusul zâmbetului rapid care se aprinde pe fata ta,atunci când revezi un prieten.Acest tip de zâmbet,de fericire,tensionează muşchii gâtului,ceea ce pentru o fotografie este destul de ciudat.Coşmarul bărbiei duble

Eşti preocupată mai mult de bărbie,decât de zâmbet?Este vorba de postură.Dacă ai capul prea aplecat înainte,nu o să-ţi placă zâmbetul tău. Întoarce capul uşor într-o parte,astfel încât faţa ta să nu fie complet dreaptă în faţa aparatului de fotografiat.

Alege o nuanţa potrivită de ruj

Alege o nuanţă potrivită tonului pielii tale,astfel încât dinţii să arate mai albi.Nuanţe precum:roşu cireş,vin,fructe de pădure,prune,sau roz sunt cel mai bune opţiuni.Nuanţele de albastru sau roz reduc tonurile de galben din dinţi. Pe de altă parte,culoare  întunecată sau prea roşie poate afecta zâmbetul tău.

Lucrează cu ceea ce ai

Este destul de evident,dar atunci când Cruise zâmbeşte,puţini oameni observa .

Corectarea crăpăturilor,rupturile,sau lipsa dinţilor înseamnă ceva timp petrecut în compania medicului stomatolog.

Practică

Zambetul perfect s-ar putea să nu se întâmple peste noapte.Dacă ai un eveniment mare,precum o nuntă,sau un bal de absolvire,exersează în faţa unei oglinzi.Poţi vedea cum arată şi cum te simţi. Ţine umerii înapoi cu mândrie şi găseşte un zâmbet natural,neforţat.De asemenea,întoarcecapul,joacă-te,până găseşti cel mai bun unghi.

Citeşte şi:

Ce spune zâmbetul despre tine

Cum să schimbi lumea cu un zâmbet