7 alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

cuplu femeie barbat dragoste acasa 4 22 2009 1 17 05 pm jpeg

Aşa cum există alimente care distrug orice urmă de romantism în dormitor, aşa sunt şi câteva ingrediente care cu siguranţă îţi vor condimenta viaţa sexuală. Unele chiar la propriu. Stai fără grijă, nu va trebui să le cauţi prin plafare sau magazine specilizate. Multe din ele le ai deja în debara sau în frigider.

Deşi pare bizar,mâncarea te poate ajutaşi să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală. Un sex grozav face parte dintr-un stil de viaţă sănătos,aşa că ai cel mai bun motiv să acorzi un pic mai mare atenţie subiectului. Cu puţin ajutor din partea unor alimente care cresc fluxul sanguin sau pe cel al nivelul testosteronului veţi găsi starea de spirit necesară unei nopţi de neuitat.

Ceapa

Este adevărat că respiraţia cuiva care miroase a ceapă nu este tocmai cel mai sexy lucru la care te-ai putea gândi,dar specialiştii susţin că acest aliment întăreşte organele reproductive şi creşte nivelul de testosteron,care stimuleză libidoul atât la bărbaţi cât şi la femei.

Usturoiul

Usturoiul nu este bun doar pentru a te apăra de viroze iarna. În realitate,s-ar putea să fii chiar uimită de efectul pe care îl va avea asupra vieţii tale sexuale. Acest aliment conţine alicină care eliberează căldură în organism şi a fost dovedit că duce la creşterea testosteronului.

Ardeiul iute

Pe cât este de picant atunci când este adăugat în mâncare,pe atât de condimentată va fi viaţa ta sexuală după ce îl vei consuma. Nu ar fi rău să îl pui chiar în preparatele de la cina romantică pregătită special pentru partenerul tău. Ardeiul iute conţine capsaicină care măreşte fluxul sanguin şi îmbunătăţeşte erecţiile. Ardeii au efect imediat,deci foloseşte-i atunci când sunteţi pregătiţi de acţiune. Desertul cu siguranţa va rămâne pentru mai târziu.

Curmalele

Curmalele sunt bogate în aminoacizi,care se ştie că ajută la creşterea rezistenţei sexuală şi sunt un afrodisiac foarte popular în ţările nord-africane precum Nigeria. Mai mult,acestea pot fi servite chiar la pat,iubitului,ceea ce ar putea fi considerat la fel de sexy ca şi mâncatul căpşunelor cu frişcă. Ar fi bine să ai şi nişte şerveţele în apropiere,sunt foarte lipicioase.

Smochinele

Ca şi curmalele,smochinele sunt bogate în aminoacizi,şi sunt,de asemenea,considerate a fi un afrodisiac,datorită aspectului şi a aromei.

Fructele goji

Fructele de pădure gojiau fost mult timp folosit ca un tonic sexual în ţările asiatice,dat fiind că acestea ajută la creşterea testosteronului. Goji au acelaşi efect şi dacă sunt consumate gata uscate.

Peştele gras

Fie că îţi plce somonul,tonul sau pur şi simplu macroul,toţi aceşti peşti sunt bogaţi în acizi graşi omega-3,care ajută la creşterea nivelului de dopamină,hormon eliberat în creier în timpul orgasmului. Peştele gras îmbunătăţeşte şi starea de spirit,iar o stare de spirit bună este exact ce trebuie pentru a petrece o seară minunată alături de partener. Peştele gras conţine,de asemenea,l-arginină,un aminoacid utilizat pentru a trata problemele cu erecţia. Un fel de Viagra naturală.

Deci,te-ai decis ce vei servi la cină diseară?