7 feluri prin care-l faci să se simtă special

cuplu femeie barbat dragoste acasa 4 22 2009 1 17 05 pm jpeg

De multe ori cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima ceea ce simţi pentru el. În acest caz, câteva mici gesturi îi vor arăta cât de mult ţii la el şi se va simţi cel mai norocos bărbat de pe faţa pământului!

Iată la ce să fii atentă:

1. Ţine morţis să-ţi povestească ceva? Atunci nu-l întrerupe şi ascultă-l cu răbdare chiar dacă nu este un subiect care să te intereseze. Dacă el vrea neapărat să-ţi zică acest lucru înseamnă că are mare importanţă pentru el.

2. Fă-i complimente în faţa prietenilor,a părinţilor sau a colegilor de serviciu. Va fi un mod minunat prin care să-l faci să se simtă special.

3. Ai grijă la aspectul tău şi nu te neglija. O coafură nouă,câteva haine cu gust şi el va păşi mândru avându-te pe tine la braţul său.

4. Află care sunt pasiunile lui şi încearcă să te documentezi despre ele şi să te implici şi tu. Va fi încântat să petreceţi mai mult timp împreună în timp ce are parte şi de pasiunile lui.

5. Acordă-i libertate când simte nevoia. Dacă el vrea să iasă sâmbătă seara la o terasă cu prietenii şi să urmărească un meci de fotbal,nu e cazul să te superi pe el. În acest timp te poţi întâlni şi tu cu prietenele la o cafea sau să mergeţi la cumpărături. Astfel va fi mai deschis să împărtăşească cu tine micile sale secerete,deoarece ştie că ai încredere în el.

6. Răsfaţă-l cu mâncărurile sale preferate. Va aprecia că-ţi dai tot interesul pentru ca relaţiavoastră să meargă şi că eşti preocupată ca el să fie fericit. Nu uita ca atunci când mergi la magazin să-i cumperi batoanele sale de ciocolată favorite şi să nu te miri după dacă şi el va fi mai atent cu nevoile tale.

7. Mergi la culcare în acelaşi timp cu el. Chiar dacă nu-ţi este somn,puteţi profita de momentele dinainte de a adormi pentru mici dezmierdări.

Citeşte şi:

Pune capăt rutinei din relaţie!

Aşa menţii pasiunea în relaţie!