7 gesturi care arată mai mult decât „Te iubesc”

1 73162 original jpg jpeg

Ai auzit-o de multe ori: bărbaţii sunt originali, femeilor le place să vorbească. Ei sunt impulsivi, nouă ne place să analizăm lucrurile. Suntem diferiţi în multe privinţe, de aceea până şi simplul „Te iubesc” capătă sensuri diferite.

1. Fii atentă când îţi vorbeşte

Chiar dacă poţi să faci mai multe lucruri în acelaşi timp,încearcă să-i acorzi atenţie partenerului atunci când discută cu tine. Cel mai bine ar fi să-l priveşti în ochi. În felul acesta va şti că ceea ce-ţi povesteşte el contează pentru tine.

2. Găteşte ce-i place lui

Se spune că dragostea trece şi prin stomac. De aceea este important să-i pregăteşti mâncarea preferată. Asta îi va arăta că-l cunoşti foarte bine.

3. Poartă o rochie roşie

Un studiu realizat la Universitatea Rochester din New York a ajuns la concluzia că hainele roşii purtate de femei sunt un afrodiziac pentru bărbaţi. Aşa că dacă ai o rochie roşie,poart-o cu încredere!

4. Ai grijă de tine

Dacă mănânci regulat,faci exerciţii fizice şi renunţi la fumat îî arăţi că îţi pasă de tine şi că vrei să te bucuri de viaţă alături de partenerultău.

5. Încurajează-l să aibă timp şi pentru el

Ocazional,sugerează-i partenerului tău să-şi ia o zi liberă pentu a se relaxa alături de prietenii lui,pentru a juca jocuri video sau pentru a dormi mai mult. Toate acestea arată că-l sprijini şi că-i oferi libertatea să facă ce-şi doreşte pentru el.

6. Cere-i sfatul

Partenerul tău vrea să simtă că are un rol important în viaţa ta. De aceea,dacă îi vei cere sfatul se va simţi competent şi util.

7. Mulţumeşte-i pentru lucrurile mărunte

Când soţul tău va duce data viitoare copiii la şcoală sau când se va ocupa de treburile casnice,arată-ţi mulţumirea. Nu trebuie să recurgi la gesturi măreţe,e suficient să-i spui că apreciezi ce-a făcut.

Citeşte şi:

5 sfaturi pentru o relaţie solidă

4 semne care arată că aveţi o relaţie armonioasă