7 motive pentru care iubitul tău este distant cu tine

1 71123 original jpg jpeg

Încearcă vizualizezi scena: vrei să porţi o discuţie cu iubitul tău, iar el nu doar că nu este interesat de ce îi spui (uneori e de preferat o ceartă indiferenţei), ba chiar îşi întoarce din nou privirea spre televizor, ca şi când tu nu ai mai fi acolo. Îţi pare cunoscut?

Cel mai adesea,indiferenţa iubitului te poate aduce în pragul disperării şi ajungi să te gândeşti dacă nu cumva este vina ta că el reacţionează aşa. De cele mai multe ori nu esteaşa,dar asta nu te va împiedica să îţi pui întrebări şi să îţi faci mustrări. Iată care ar putea fi cauzele reale. Însă unicul mod de a afla adevărul este să discuţi direct cu el despre asta.

1. Are o problemă de care nu vrea să vorbească

Bărbaţii nu sunt experţi în a-şi manifesta emoţiile,aşa că dacă a primit o veste proastă,nu este exclus să se închidă în el. De aceea este aproape sigur că va evita orice discuţie cu tine,până când nu se simte pregătit să se exteriorizeze.

2. Aşa este el

Hai să recunoaştem:nu este singura dată când evită discuţiile. Aşa era de când l-ai cunoscut. Dacă te-ai aşteptat ca lucrurile să se schimbe pe parcurs,nu este vina lui,aşa cum nu este nici vina ta. Poate că uneori a fost deschis,dar alea au fost doar excepţiile,când,cel mai sigur,era foarte relaxat,încât să accepte orice fel de discuţie.

3. Este doar ocupat

Poate că prietenul tău e doar un om foarte ocupat! Are lucruri de făcut,întâlniri stabilite. E un fluture social foarte frumos. Este un fapt care este uşor trecut cu vederea-se poate ca oamenii să fie doar ocupaţi.

4. Îi place să aibă spaţiul său

Unii oameni sunt lupi singuratici,aşa că este posibil să nu agreeze ideea că cineva le stă alături  24/7. Nu e vorba că nu te iubeşte,doar că nu înţelege de ce nu se poate bucura în linişte de emisiunea preferată.

5. Este posibil să fi spus ceva ce l-a supărat

Acum,nu adopta ideea ca fiind singura concluzie,că dacă el nu îţi răspunde,l-ai supărat tu cu ceva. Dar este de luat în calcul şi posibilitatea asta. Cu toţii spunem lucruri care pot fi răstălmăcite,fără să ne dăm seama.

6. Are pe altcineva

Şi asta este una dintre ultimele variante la care te poţi gândi. Dar nu trebuie exclusăcomplet,mai ales în cazul în care niciuna dintre cele anterioare nu stau în picioare.

7. Relaţia este pe ducă

Dacă de ceva timp relaţia merge în virtutea inerţiei,atunci probabil se gândeşte să pună capăt relaţiei. Dacă,însă,în rest lucrurile sunt roz,reciteşte punctele de mai sus şi ia în calcul altceva.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg