8 poziţii sexuale pentru femeile timide

1 72723 original jpg jpeg

Marele defect al femeilor timide este acela că nu au încredere în ele şi în corpul lor. Acesta devine o problemă reală atunci când este vorba de sex, deoarece le este ruşine să se expună, să se dezbrace, ca nu cumva să fie judecate.

Dacă te-ai simţit vreodată nesigură în dormitor,află că nu eşti singura. De fapt,cele mai multe femei se confruntă cu această problemă. Iată care sunt cele mai recomandate poziţii de sex,astfel încât să te bucuri de moment,chiar dacă eşti o timidă incurabilă.

1. Poziţia misionarului pe la spate

Partenerul va vedea foarte puţin din corpul tău în această poziţie,astfel încât,în ​​cazul în care obiectivul tău este să îi eviţi privirea,şi să fii cât mai puţin expusă,aceasta este poziţia potrivită. De asemenea,ai posibilitatea să îşi stimulezi clitorisul.

2. Poziţia doggy style

Poţi să îţi sprijini abdomenul pe o pernă,pentru a fi cât mai mult ferită de privirea şi de atingerile lui. Totuşi,el va avea acces la clitoris,iar stimularea punctului G va fi mai intensă.

3. Poziţia cowgirl

În acest fel vei sta cu spatele la el,complet,astfel încât privirile voastre nu se vor intersecta nici măcar accidental. În acelaşi timp ai posibilitatea să stabileşti ritmul potrivit pentru starea în care te afli tu în acel moment.

4. Poziţia cowgirl inversă

Dacă eşti timidă sau  te simţi complexată de trupul tău,întoarce-te cu spatele la partener. Iubitul nu se va supăra.  Pentru mai multă stimulare,apleacă-te uşor în faţă.

5. Cu genunchii la piept

Fie că stai pe burtă,pe o parte sau pe spate,atunci când îţi strângi picioarele la piept,te simţi mai protejată,mai sexy şi mai flexibilă. Această poziţie îţi scoate în evidenţă oricare parte a corpului pe care ai vrea să o vadă iubitul tău.

6. Îmbrăţişaţi

Este o poziţie romantică,ce îţi va întări sentimentul de intimitate. Pentru o penetrare profundă,întinde-te pe o parte,în timp ce el te penetrează pe la spate. Depărtează picioarele şi cuprinde-i strâns mijlocul.

7. Faţă în faţă

Deşi este o poziţie care presupune ca privirile voastre să se intersecteze... chiar foarte mult,te vei simţi mult mai bine decât în alte poziţii. Vă întindeţi unul în faţa celuilalt. Pui un picior peste şolduri lui şi te mişti lent,astfel încât penetrarea să fie uşoară,fără durere.

8. Poziţia lotus

Aceasta este o poziţie din kamasutra. Pentru a face acest lucru,partenerul tău stă cu picioarele încrucişate,în timp ce tu te aşezi în poala lui. Relaxează-te şi bucură-te de moment,în braţele iubitului.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg